Horoskop Horoskopski znakovi

Retrogradni Mars pokreće stare probleme i strahove: 3 znaka nek se primire do 11. decembra

devojka dnevni horoskop
Girl Young Pretty Hair Beautiful Women Woman

Kojim horoskopskim znacima su planete naklonjene, kojima je pametnije da se primire? Biće iznenađenja, ali i potrebe za oprezom. Zvezde su tu da nekima olakšaju život, ali i s druge strane zakomplikuju.

Astrolozi najavljuju, narednih dana biće svega, a snažan uticaj planeta osetiće najjače rođeni u znaku Bika, Raka i Riba.

Na šta biste, prema položaju planeta, morali da obratite pažnju do kraja nedelje?

Bik

Na polju ljubavi samo prividno deluje da je sve u redu. Od partnera previse očekujete, komunikacija I razumevanje su vam na minimumu. Moguće da je voljena osoba prezahtevna, a vi nemate dovoljno snage da joj se posvetite.

Rasprave, nesuglasice i svađe, tako bi se mogla opisati nedelja pred zauterim Bikovima. Ipak, sreća u nesreći je da su rešive. Naravno, ako se obe strane nateraju da sednu I razgovaraju. U suprotnom, ne toliko sjajna prognoza.

Nesigurnost se prenosi i na polje novca, pa je moguća pojava neplaniranih troškova, ali istovremeno daje opciju da se u narednom periodu malo stabilizujete po ovom pitanju.

Rak

Strahovi, nesigurnosti i brige, bili oni realni ili samo umišljeni, vrlo su aktuelni kod vas ovih dana.

Nekog će kopanja po mislima ometati u dnevnim aktivnostima, neko će imati napade anksioznosti, neko se neće osećati baš najbolje u zdravstvenom smislu, a nekome će tajne donositi nemire.

Pokušajte da se primirite i umirite ili pronađete neki drugi oslonac. Slobodnima se iz prošlosti vraća neka šansa, ako ste pametni, nećete je ni pogledati.

Fokusirajte se na posao jer na tom polju atmosfera postaje kao košnica, sve će brujati i zujati od reči, dešavanja.

Ribe

Pun Mesec u polju doma i porodice u konjunkciji sa retrogradnim Marsom pokrenuće stare teme, sve ono što je gurnuto pod tepih i zatrpano, ali će pokrenuti i stare čarke i rasprave sa partnerom ili sa ukućanima.

Generalno gledano, voljena osoba i vi u ovu sedmicu ulazite u nekoj formi napetosti, ali ukoliko bude iole postojala želja za sređivanjem i kompromisom, stvari će brzo početi da se smiruju i rešavaju. Slobodne Ribe – ono što želite vam izmiče.

Ne odustajete od osobe koja vam se dopada, ali moraćete da budete malo strpljiviji da bi se vaša komunikacija ustalila i pokrenula na pravi način.

Posao vam takođe nije preterano sređen i organizovan. Imaćete osećaj da neke stvari radite na najteži i najkomplikovaniji način, ali trenutno se morate prilagoditi okolnostima koje vam ne idu na ruku i biti spremni da svoje planove menjate u hodu. Nekima od vas stoje nagrade, pozitivne promene ili pak najave istih, unapređenje ili finansijske beneficije.

Poslednji pun Mesec čeka nas 8. decembra, najviše uticaja će imati na ova 4 znaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

40 Shares
Share via
Copy link