Magazin Svet

Supruga katarskog šeika je boginja stila, nosi samo skupe komade i ekstremno je ljubomorna

moza
Foto: Printscreen Youtube

Nekada se čini da je na tribinama stadiona zanimljivije nego na samom terenu. Tako je jedan slučajni snimak sa tribina postao hit na društvenim mrežama, kada je jedna brazilska navijačica, tokom utakmice Brazil – Švajcarska, snimala publiku. U jednom trenutku šeik joj se nasmejao i veselo joj mahnuo, što se nije dopalo njegovoj supruzi, prenosi Index.hr.

Šeik Hamad bin Khalifa Al Thani bivši je katarski emir, a njegovo bogatstvo procenjuje se na više od dve milijarde dolara. Njegovoj supruzi Mozi bint Nasser nije se svidelo koketiranje s navijačicom pa je uputila suprugu pogled od kojeg se ledi krv u žilama.

Snimak je zabavio mnoge na društvenim mrežama:

– Mislim da neće biti ovako nasmejan kada dođe kući, jedan je od komentara ispod objave.

Ko je Moza bint Naser?

Inače, Moza je poznata kao žena istančanog modnog ukusa, zbog čega je 2015. proglašena jednom od najbolje obučenih žena sveta, a sve je oduševila i svojim pojavljivanjem na otvaranju Svetskog prvenstva.

Priča se da Moza nema stilistu, sama bira svaki komad svoje odeće i nakita koji je uvek povezan sa njenom zemljom, piše Stil.

Svaki put kada je vidimo na tribinama fudbalskih stadiona pomislimo da je upravo ta modna kombinacija najbolja do sada, ali onda svaki sledeći put shvatimo da je opet prevazišla sebe.

Tako je bilo i kada se pojavila na utakmici Katar – Holandija obučena u ljubičastu abaju ispod koje je nosila roze i bež odeću. Valentino Vsling torbica nije mogla proći neprimećeno u rukama Moze bint Naser. Reč je o pink modelu, najređem primerku koji se u toj boji ne može naći u ponudi na zvaničnom sajtu te modne marke. Cena te torbice kreće se do 1.200 evra do 4.500 evra.

Kodeks oblačenja u Kataru nalaže da žene nose abaju – dugačak ogrtač koji pokriva celo telo, ali situacija nije toliko rigorozna kao u Saudijskoj Arabiji.

Moza bint Naser se ne pridržava slepo tradicije, ali do nje izuzetno drži. Njena kosa je uvek pokrivena ešarpom, dok preko dizajnirane odeće često nosi abaju u raznim bojama koja samo laska njenom neverovatnom modnom stilu.

A ispod abaje Moza bin Naser nosi Dior, Valentino, Pradu i sve one najekskluzivnije stvari koje odišu bogatstvom.

Samo najbolje za ženu katarskog šeika!

Izvor: Index.hr, Stil

Najmoćnija žena Katara ima 7 dece, isto toliko doktorata i lepotu koja baca na kolena

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
20 Shares
Share via
Copy link