Beograd Magazin

Razbojnik u Beogradu mučki sa leđa udara baku i krade joj torbu ispred ulaza (VIDEO)

Razbojništvo baka
Foto: Screenshot / Instagram / stop_nasilju_1

Nasilje i kriminal ponovo su postali surova svakodnevica u srpskim gradovima, a na meti beskrupoloznih razbojnika, koji ne prezaju da svoja nedela čine u sred bela dana, često su stariji sugrađani, pošto su nemoćni da pruže otpor.

Nadzorne kamere na zgradi u Zmajevačkoj ulici u beogradskoj opštini Žarkovo snimile su napad jednog takvog ološa, koji je napao nemoćnu bakicu u povratku iz pazara i ukrao joj torbu.

Na snimku, koji je objavljen na Instagram stranici stop_nasilju1, vidimo stariju gospođu koja se približava svom ulazu, ne sluteći da je u stopu prati razbojnik sa kačketom.

Nakon što se popela uz stepenice, razbonik je mučki udara sa leđa pesnicom u lice, otima joj ranac i beži sa mesta zločina, dok nesrećna žena ostaje da leži na podu ne znajući šta ju je snašlo.

Očito ovom ljudskom ološu ovo nije prvo zlodelo, već se čini kao da je dobro uvežban, a kada postanemo svesni ko sve šeta pored nas ulicama, ne može da nas ne prođe jeza.

Stariji sugrađani posebno treba da budu na oprezu u periodu kada stiže penzija, jer je tada veća verovatnoća da će se naći na meti kriminalaca, a nadamo se da će policija ovog nečoveka uspeti da identifikuje na osnovu snimka i da ga čeka dug „odmor“ i prevaspitavanje iza rešetaka.

Novi Sad raj za razbojnike tokom restrikcija, momku pretili nožem, devojci otrgnut lančić

92 Shares
Share via
Copy link