Magazin Srbija

Poznato zdravstveno stanje Rasima Ljajića, zvao i Vučić

rasim-ljajic
Rasim Ljajić Foto:ATA images

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić izjavio je da predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić nije životno ugrožen posle saobraćajne nesreće na autoputu kod Ražnja.

Perišić je na konferenciji za novinare u KC Niš rekao da Ljajić nije životno ugrožen, ali da je zadobio ozbiljne telesne povrede i da dominiraju povrede na grudnom košu.

– Zvao me je predsednik (Aleksandar Vučić) da me pita kako je, da traži od mene da se sve ekipe angažuju. Uostalom, ova kuća je napravljena da bi mogli da pružimo pomoć ne samo onima koji imaju banalne stvari poput lakših trauma, nego i onima koji dođu sa najozbiljnijim povredama – naveo je Perišić.

– Smatramo da gospodin Ljajić neće biti u situaciji da njegove povrede zahtevaju neku ozbiljniju intervenciju – dodao je on.

Na autoputu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 časova, automobil „škoda superb“, u kome se nalazio predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz za sada neutvrđenih razloga, sleteo je sa puta i prevrnuo se.

Vozač „škode superb“ Branko Gogić je od zadobijenih povredaž preminuo na licu mesta.

Poginuli vozač Rasima Ljajića je muž voditeljke RTS-a

OGLAS

78 Shares
Share via
Copy link