Magazin Srbija

Poginuli vozač Rasima Ljajića je muž voditeljke RTS-a

branko-voditeljka-rts

Muškarac koji je jutros poginuo u nesreći kod Ražnja je Branko Gogić, predsednik IO SDPS, i suprug nekadašnje voditeljke RTS Nade Gogić. On je vozio automobil Rasima Ljajića, koji je u ovoj nesreći takođe povređen i prevezen na KC Niš.

Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a.

Gogić je domaćoj javnosti poznata po tome što je u emisijama sugerisala Ivici Dačiću da pomene lidera opozicije Dragana Đilasa, a jednom joj je „izletelo“ pred Aleksandrom Vučićem – „kad ste već naručili pitanja“?

Posle takvih gafova, navodno je napustila RTS.

Domaći mediji su pisali u avgustu prošle godine da Nada Gogić sada ima novi državni posao, radi u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude. Nakon decembarskih skandala iz 2020. godine na RTS, počela je da se pojavljuje u javnosti, pa gostuje na televizijama ili se pojavljuje na poslovnim događajima.

Pomeni Đilasa ako hoćeš

Čekajući reklame, tonac je “upecao” poluprivatan razgovor i spremanje za nastavak emisije Nade Gogić i Ivice Dačića.

“Dobro, dobro, mora da ide u ovom satu. Razumem, razumem. Imam sad da nastavim o ovome, pa da pričaš o Zorani i Bajatoviću?”, pitala je voditeljka Dačića.

“Neću, bre, kakvi”, odgovorio je Dačić.

“Pa, pretpostavila sam. ‘Ajmo onda o Vašingtonskom sporazumu, izborima na Kosovu i Đilasa ako hoćeš pomeni”, rekla je Nada Gogić, a onda se i nasmejala.

“Ja mislim da Đilasa nisam ni spomenuo”, rekao je Dačić.

“Nisi Đilasa, a Tadića jesi”, glasio je komentar novinarke i opet smeh.

“Pa, ko je, bre Đilas? Da ti kažem jednu stvar. To su, bre, amateri”, rekao je Dačić tada.

Nada Gogić je nekada bila i voditeljka jutarnjeg programa RTS.

Saobraćajna nesreća

Gogić i Ljajić su jutros sleteli s puta, probili zaštitnu ogradu i prevrnuli se na krov. Gogić je preminuo na licu mesta.

Rođen je 15 aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine zaposlen je u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radi u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant, radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije.

Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu 2012 – 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

Rasim Ljajić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, poginuo vozač

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

705 Shares
705 Shares
Share via
Copy link