Horoskop Horoskopski znakovi

Jul donosi najveće životne promene za Raka, Ovna, Strelca i Blizance

devojka-plaza-jul

Stigao nam je Jul. Astrolozi predviđaju najpozitivniji, miran i mesec ispunjen pozitivnim događajima. Jul će ispuniti svakoga, a posebno ove horoskopske znakove.

Iza nas je lošija polovina godine. Od jula kreće sve na bolje. Novi i vedriji život, je pred vratima, piše Still.

Rak

Najsrećniji znak Zodijaka ovog jula je Rak. Život je spreman da mu da sve, a pogotovo ono što su Rakovi oduvek želeli. Neka vas ne uplaši tolika količina sreće. Jul vam može dati samo ljubav koju ste čekali ceo život. To će biti osoba o kojoj ste oduvek sanjali. Najvažnije je da verujete u sreću koja vam je data. Život vam u julu daje sve ono o čemu ste ikada sanjali.

Ovan

Nakon zatišja, novi događaji stižu u život Ovna. Jul će ti doneti uspeh i novac. Brzo ćete postići sve poslovne uspehe o kojima ste sanjali. Ljubav ti neće nedostajati jer će ti Jul doneti romantiku i avanturu. Međutim, ta ljubav će biti prava letnja avantura. Imaćeš 50% posto šanse da avantura preraste u pravu ljubav.

Ovnovi od Jula mogu da očejuju samo poslovni uspeh, a ljubav je bonus koji će možda doći.

Strelac

Sve se menja od lošeg ka dobrom. Nešto što juče nije funkcionisalo, danas će da uspe – i to zahvalite Julu. Stare rane će zaceliti i možete ponovo da započnete svoj život bez straha od neuspeha. Jul stabilizuje sve u životu Strelčeva. Ne očekujte velike promene – očekujte dobre promene.

Blizanci

Novo poglavlje života je pred vama. Ako ste već srećni, promene neće biti velike. Ali ako vam je do sada sve išlo “nizbrdo”, sada je vreme da se pravac kretanja promeni.

Jul će vas izbaciti iz kolotečine. Dobre stvari će početi da se dešavaju. Vreme je da se odmorite i povežete sa starim prijateljima. To će doneti veliku sreću Blizancima.

Mesečni horoskop za jul 2019. godine

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


341 Shares
341 Shares
Share via
Copy link