horoskop-trudnoca
Horoskopski znakovi Horoskop

Žene rođene u znaku Raka, Ovna i Device imaju najviše šanse da zatrudne do kraja 2019.

Ove godine našim noćnim nebom vlada Merkur, a ujedno i nama. Dok neki horoskopski znakovi moraju u godini Merkura napornije da rade – na poslu, ali i u ljubavnom životu – neke od nas će još ove godine doživeti pravo malo čudo i ostaće trudne, piše Miss7.24.sata.hr.

Ova tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za skorašnju trudnoću…

Rak

Premda osobama rođenima u znaku Raka godina nije počela baš najbolje, Rakovi su naporno radili na vezi i pronašli načine kako da je učvrste.  Na jesen se konačno mogu radovati mnogo povoljnijoj životnoj situaciji, a decembar će biti naročito strastven pa su šanse za trudnoću više nego dobre.

Ovan

I Ovnovi su morali da izdrže loš početak godine. Na sreću, list se okrenuo pa sada – a naročito s dolaskom leta i zahvaljujući Veneri – njihova je veza jača nego ikada. Velika je verovatnoća da će izuzetno strastvena veza rezultirati trudnoćom u oktobru ili novembru.

Devica

Zahvaljujući godini u znaku Merkura Devica će napokon razgovarati sa partnerom o tome koliko želi dete – a želja bi mogla da joj se ispuni još ove godine. Naime, ova zima će za Device biti vrlo romantično, a akcije među čaršafima neće nimalo nedostajati.

Blizance, Lavove i Vage u oktobru čeka životni preokret

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš