Horoskop Horoskopski znakovi

Blizance, Lavove i Vage u oktobru čeka životni preokret

Za pojedine predstavnike Zodijaka mesec oktobar biće obeležen velikim promenama i nekim potpuno novim događajima i likovima u životu.

Tri horoskopska znaka moraće da budu posebno oprezni i pažljivi, piše portal Stil.

Blizanci

Početak ovog meseca Blizancima donosi manje neprilike. Sve će se dešavati jako brzo, pa nećete biti ni svesni svih dešavanja. Astrolozi upozoravaju da ne donosite nagle odluke, već da o svemu dobro razmislite.

Nakon 10., voljena osoba će vam pružiti veću podršku nego što ste očekivali, tako da nema razloga za brigu. Ako u životu nemate onog pravog i iskrenog prijatelja, postoji šansa da takvu osobu upoznate do kraja oktobra. Sudbonosni sastanak može da se dogodi na najneočekivanijem mestu nakon 20. oktobra.

Ne rizikujte 12., 18. i 21. oktobra i izbegavajte sukobe sa Ribama i Škorpijama.

Lav

Iako ovo nije tipično za predstavnike Lavova, ali sredinom meseca će postati na tuđe kritike i mišljenja. Nakon 15. oktobra, postoji šansa da upadnete u žustru raspravu sa kolegama.

Veći deo meseca će biti komplikovan za Lavove, ali zato na kraju dolazi period za potpunu promenu i obnovu. Vreme je da uradite nešto što dugo planirate, a niste imali hrabrosti da se u to upustite. Šta god da odlučite da radite, ići će vam od ruke.

Budite oprezni na putu 25. i 28. avgusta. Ne odgovarajte na kritike Vage, Bika i Vodolije.

Vaga

Za Vage,oktobar je mesec prelomnih odluka. Ukoliko odbacite ego i stvarno počnete da radite na stvarima koje već dugo planirate, sve će se realizovati, međutim ukoliko donesete i jednu pogrešnu odluku sve pada u vodu.

Trudite se da ne ulazite u konflikte sa kolegama, he rbi mogli da dovedu do ozbiljnih rasprava.

Što se tiče emotivnog života od 20. oktobra računajte na velike promene. Upoznaćete zanimljivu osobu posle 20. oktobra, ali se ne vezujte pre nego što se dobro upoznate.

Ne verujte previše Strelčevima a i Blizancima. Povoljan trenutak za bilo koje putovanje biće od 14 do 28.

Rak, Ribe i Ovan su najteži znakovi Zodijaka i niko ih ne podnosi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link