Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Lav i Vaga će u 3 prve nedelje avgusta ostvariti veliki uspeh

Pocetak avgusta donece veliki uspeh za ova tri horoskopska znaka. Dok se nekima sprema period karmičke ljubavne veze, drugi mogu da očekuju uspeh na svim životnim poljima. Posebno će biti srećni pripadnici znakova Rak, Lav i Vaga.

RAK

Po prirodi emotivni, sada ulaze u period ispunjenja snova na emotivnom i ljubavnom planu. Rakovi će imati veliku priliku da upoznaju osobu s kojom mogu bez kalkulisanja da se upuste u vezu.

Nema potrebe da strahujete od prepuštanja i otvaranja, s druge strane nije neprijatelj, nego neko ko je spreman da vas voli takve kakvi jeste.

A to je tek uvod u vladavinu vašeg znaka, kada nastupa blagorodan period.

Rakovi koji su u vezi imaće naklonost zvezda za podizanje na viši nivo. Nije iključeno da ovo bude period veridbi za brojne Rakove.

LAV

Nakon nešto težeg dela godine, Lavovima se konačno osmehuje sreća. Fizička aktivnost se polako podiže, a iz zdravog tela kreću brojni uspesi.

Na polju karijere, pred vama nema prepreka. Nakon 5. avgusta i početnih poteškoća, vrata će vam se otvarati jedna za drugim. Ovo leto biće vaše na poslovnom planu.

Lavove, a posebno Lavice, očekuje neko last minute putovanje.

VAGA

Kod Vaga dosadašnji deo godine sve uzbrdo-nizbrdo, ali konačno lep period na vidiku.

Tokom prve 3 nedelje avgusta,  na vidiku su poslovni uspesi. Moguće je unapređenje ili iznenadna promena posla.

Pored toga, Vage očekuje i zabavan period. Izlasci sa starim ili novim društvom, verovatno i upoznavanja osobe sa kojom će se roditi uzajamna hemija. Veoma strasna veza na pomolu.

Sve u svemu, prve 3 nedelje avgusta će biti veoma sadržajan period za Raka, Lava i Vagu.

Savet za svaki znak Zodijaka, kako bi mu život krenuo na bolje

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
536 Shares
536 Shares
Share via
Copy link