Horoskop Horoskopski znakovi

Žena Lavica: Umiljata, slobodna i uvek iskrena

zena-lav

Ova žena jake volje u ljubavi daje sve, spremna je da vodi i da svog partnera stavi u centar pažnje, sve dok se u vezi oseća slobodno. Sa njom uvek znate na čemu ste. Saznajte sve o ženama rođenim u znaku Lava.

Ljubav

Kada se žena u znaku Lava zaljubi, njen svet počinje da se vrti oko njenog partnera. Često se kaže da su Lavovi samoljubljivi, ali kada je u pitanju žena ovog znaka, Sunce u Lavu često pre prezentuje ljubav koju ona ima za partnera nego za sebe samu.

Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške. Njena ljubav je topla i strastvena, spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena.

Seksualnost

Kada je u pitanju seksualnost, žena Lav je jedna od najslobodnijih žena zodijaka. Ona voli svoje telo, svoje pokrete i neće je u uživanju u seksu sprečiti ni koji kilogram viška niti običan veš i bilo kakava druga nevažna stvar.

Ne postoji razlog zbog kog će se osećati nesigurno ili ugroženo, i iako to nekad može doneti neke sitne probleme, najčešće je za njene partnere neverovatno novo iskustvo. Ona seks razume kao prirodan deo života i osim ako je ozbiljno prvređena ili osramoćena u prethodnim vezama, biće samopiuzdana, maštovita i kreativna ljubavnica.

Veza

Sa njom nije uvek lako biti u vezi. Preveliko vezivanje je uvek praćeno i prevelikim očekivanjima, a ona ume da bude ekstremno posvećena. U nekim slučajevima, ona može biti nezainteresovana ili fokusirana na sebe i svoju karijeru ili na neke druge ljude u svom životu. Samo kada duboko voli ona postaje postaje umiljata i topla Lavica koja daje čitavu dušu svom partneru i porodici.

Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje. Ona ne ume da bude potčinjena nečijim pravilima i potrebama i retko će biti fleksibilna za partnerov neodgovoran odnos prema vremenu i bilo kakav nedostatak poštovanja.

Možete li verovati ženi Lavu?

S njom uvek znate da li vas voli ili ne. Ne postoji tu puno filozofije i morate joj verovati u potpunosti jer njeno veliko toplo srce nikada ne bi izneverilo onog koga voli. Kada se na njenoj listi prioritta popnete dovoljno visoko, istina s njene strane dolazi lako poput dana ili noći.

Važno je razumeti da svi predstavnici ovog znaka iznose na svetlo sve i čine stvari jasnijim i nikad ih ne zamagljuju i ne boje lažima i obmanama.

Sastanci sa ženom Lavom

Ova žena želi da bude tretirana dobro. Može se reći da je veoma zahtevna, ali u suštini to zavisi od okruženja iz kog dolazi i načina na koji je vaspitana. Ona želi da ima mogućnost da sija, a se prikaže svetu sa svojim novim partnerom. Ona želi da pleše i da širi miris radosti osmehom i da prosto bude srećna.

Potrebno joj je da oseti radost života i da zaboravi na stvari koje je na poslu ili bilo kom drugom mestu čine umornom i tužnom. Izlasci sa njom umeju da budu priličan izazov jer ona ima dovoljno energije da pomera planine i isto očekuje od svog izabranika zahtevajući od njega da se pobrine za to kako izgledaju u svakom trenutku.

Razumevanje žene Lava

Ona je često loše shvaćena i smatraju je mrgudnom i nezadovoljno, kvalifikuju je kao preglasnu i previše iskrenu, ako tako nešto uopšte postoji. Problem je u razumevanju ove žene dolazi iz njene vatrene prirode i nemogućnosti da drži usta zatvorena i da dobro promisli pre delanja. Ali da li zaista mora?

Lav je tu da nam donese svetlo, pa čak i ako to znači da nas suočava sa činjenicama koje nam nisu drage, može li to biti loše? Ako ne umete da se zauzmete za sebe i dozvolite joj da vam pokaže šta je to što možda treba da menjate, ne biste trebali da budete u vezi sa ovom ženom.

Prednosti i mane

Ona je neko koga krasi sjajan osmeh, unutrašnji osećaj o sebi samoj, veliko srce i sposobnost da bilo šta učini mogućim. Negde duboko unutra ona shvata da ne postoji ništa što ne može da se uradi i to može da inspiriše, motiviše i reši neke probleme koji stoje nekom na putu.

Ona ponekad može da bude i nesvesna partnerovih osećanja kao da je spremna da svezapali oko sebe. Ona ume da bude destruktivna, da nameće mišljenje i donosi odluke koje uopšte nisu na njoj.

Kako izabrati poklon za ženu Lava?

Postoje dva glavna tipa žena u znaku Lava. Prvi veruje u prirodnu lepotu i ovaj tip možete prepoznati po tome što nikad nemaju lak na noktima, šminku ili farbanu kosu, a najčešće nose odeću u bojama prirode. Drugi tip je žena koja izgleda kao neko ko sija u mraku. Ona će birati svetlucave, zlatne stvari, puno nakita, a kosu će farbati u plavo ili crveno.

Oba ova tipa Lavica vole da budu cenjene i vrednovane tako da u skladu sa tipom izaberite poklon koji pokazuje da je centar vašeg sveta. Kupite nešto svetlucavo što ima vrednost. Odvedite je u pozorište, organizujte joj rođendansku žurku iznenađenja i, ukoliko imate priliku, prošetajte s njom crvenim tepihom.

Recite joj samo da je dovoljno da se dotera onako kako ume i povedite je u noć punu iznenađenja. Učinite da se svet okreće oko nje, a ona će vam to već sutra vratiti duplom merom.

Saznajte sve o muškarcu Lavu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


1.6K Shares
1.6K Shares
Share via
Copy link