Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Lav i Strelac zauvek ostaju mamini sinovi

Rak, Lav i Strelac zauvek ostaju mamini sinovi

Uglavnom lepo izgledaju, puni su pažnje, umeju da budu dobri slušaoci, poznaju modu i lepo mirišu, ali zauvek će ostati zakačeni za maminu suknju, piše portal Noizz.

Zovemo ih raznim imenima – mamine maze, mamini sinovi, mamini ljubimci, a najčešće se rađaju u znaku Raka, Lava i Strelca.

Rak

Osećajnim Rakovima treba snažno mamino rame kako bi mogli da plaču zbog svega i svačega. On će joj ispričati svaki detalj iz svog života i redovno će maratonski telefonirati s majkom. Kad si u vezi s takvim dečkom, moraš biti svesna da njegova majka zna sve vašem ljubavnom životu. Oprez!

Lav

Lavovi su zapravo samostalni i ponosni. Ne daju da im bilo ko nešto dokazuje. Ali, postoji jedan izuzetak – njihova mama. Ona će uvek imati najvažniju ulogu u njihovom životu. Sve što ona kaže ima svoju težinu. Čak i kad se odavno odselio od kuće, ona odlučuje o svim njegovim ljubavnim odlukama. Kako bi bila u toku, on se s njom nalazi najmanje jednom nedeljno na kolačima i kafi.

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca rado bezbrižno žive. Oni se rado opuste i ne vole da razmišljaju o ozbiljnim stvarima. Zašto bi? Kad dođe do nečeg ozbiljnog, onda se za pomoć uvek obrate svojoj mami. On joj čak ponekad nosi prljav veš da mu opere i da mu nešto fino skuva. Bez mame život bi mu bio puuuno naporniji.

Kakav ste tip majke prema horoskopu

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


289 Shares
289 Shares
Share via
Copy link