Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

HOROSKOPSKI ZNACI: Zašto ne možemo da odolimo muškarcu u znaku Lava?

Lavovi su topli i velikodušni, u isto vreme izrazito šarmantni i svesni svojih kvaliteta, te im je teško odoleti. Muškarci lavovi su među najtoplijim horoskopskim znacima i uživaju u pokazivanju ljubavi i pažnje svojim voljenima, bilo malim sitnicama, bilo poklonima, često bez ikakvog povoda.

Lav je u suštini jedna srećna osoba koja teži da usreći i druge. Svojom pozitivnom energijom privlači druge i ne želi da gubi vreme na pesimiste. Ne da ih voli, već ih jednostavno ne razume. Njegov moto je: Zašto biti depresivan kad je život toliko lep?

Ovi muškarci imaju veliku dozu samopouzdanja i odatle crpe svu svoju moć. On voli da je u centru pažnje, okružen obožavateljkama. Uz to, lav je rođeni vođa, te nije čudno što mu se mnogi obraćaju za savet i pomoć pri rešavanju problema. Njemu to dođe kao izazov, a njima je teško da odole bilo kojem izazovu. Strastven je prema svemu što ima epitet najbolji – uvek će birati najbolji restoran, najbolji hotel i najbolji automobil. Lav je vredan i inteligentan, te mu luksuz dođe kao prirodni poredak stvari.

[fliiby]https://flii.by/file/8kx11lhz15b/[/fliiby]

Kao ljubavnik, muškarac lav je romantičan i izrazito senzualan, a istovremeno ima veliku seksualnu energiju. Ako ste u vezi sa lavom, nemojte se iznenaditi ako primetite da je pomalo staromodan. Kao muž, lav je lojalan, pun podrške i posvećeni otac. Nikada neće zaboraviti godišnjicu, rođendan ili bilo koju drugu specijalnu priliku.

Sa druge strane, kada je reč o lošim osobinama, primetićete da je muškarac u znaku lava veoma ljubomoran. On uvek mora biti na prvom mestu u vašem životu, čak i pre dece. Nekada ne želi ni da vas deli sa vašim saradnicima na poslu, pa u takvim trenucima izbija na površinu njegov eksplozivni karakter. Čak i najmanja naznaka bezazlenog flerta sa nekim drugim, probudiće u njemu najgore osobine.

39 Shares
Share via
Copy link