Magazin

Odbila hemoterapiju, lečila se morskom travom i homeopatijom, pa platila životom

homeopatija-lecenje-rak
Facebook: Katie's Page

Britanka Keti Briton Džordan (Katie Jordan) obolela je pre dve godine od raka dojke. Ona je, međutim, odbila hemoterapiju da bi pokušala da se izleči veganskom ishranom i homeoterapijom, ali je preminula od posledica bolesti, piše Mirror, a prenosi B92.

Keti je rak otkriven u julu 2016, kada je imala 37 godina. Lekari su joj savetovali hemoterapiju i davali joj velike šanse za oporavak, ali se ona odlučila za alternativne metode.

Na svom profilu na Fejsbuku postavljala je fotografije morske trave, homeopatskih kuglica i preparata na bazi imele, ali i snimke protivnika vakcinacije s linkovima do naslova kao što je “Mamografija uzrok raka dojke”.

Novosađanka pobedila rak, sada pomaže drugima u borbi sa karcinomom

Gepostet von Katie's Page am Montag, 22. April 2019

Godinu kasnije već je postala medijska senzacija u Britaniji.

“Pomogla mi je ishrana koja se uglavnom sastoji od sirovog voća i povrća. Da sam išla na hemoterapiju, verovatno bih već morala da ležim. Gledala sam prijatelje koji su išli na hemoterapiju i oni su ostali obeleženi celog života. To je užasno”, rekla je.

Čitajući različitu literaturu, Keti je saznala da postoji mnoštvo mogućnosti koje su “bolje od trovanja vlastitog organizma”.

Sedmog aprila ove godine Keti je na svom blogu napisala da se posle dužeg boravka u bolnici ponovo vratila kući.

“Nažalost, ne zato što sam dobro nego zato što mi više nema pomoći”, istakla je Keti.

Ultrazvučni pregled pokazao je da se formirao još jedan tumor, koji je za kratko vreme dvostruko narastao. Nažalost, preminula je 25. maja. Iza nje su ostali petogodišnja ćerka i suprug.

Napipala sam kvržicu dok sam bila na Islandu i shvatila šta znači normalna i uređena država

43 Shares
Share via
Copy link