Horoskop Horoskopski znakovi

3 najbolešljivija znaka Zodijaka: Zdravlje nije na njihovoj strani i treba dobro da se paze

horoskop zdravlje

Astrologija može da nam kaže mnogo toga o nama samima, a čega možda nismo ni svesni. Izmešu ostalog, zvezde mogu da nam pruže i saznanja o tome kakve probleme možemo imati sa zdravljem.

Upravo iz tih razloga jako je dobro znati koje probleme možemo sprečiti i koji znaci su podložni zdravstvenim problemima.

Najvece zdravstvene probleme mogu imati Rakovi, Device i Škorpije.

Najvažnije je da sve probleme možemo identifikovati kroz detaljnu analizu natalne karte, ali ova tri znaka najviše se razboljevaju zbog svojih emocija.

Rak

Rakovi su generalno emotivni i pod uticajem vladajuće planete Mesec stalno ulaze u različita stanja svoje duše. Oni se stalno preispituju i nemaju mogućnost da se opuste i da se posvetete sebi.

Takvim načinom života oni se emotivno preopterećuju i ulaze u različita stanja duše. Odatle kreću i problemi sa disajnim organima i sa srcem.

Devica

Kada su u pitanju Device, oni su poznati po svojoj unutrašnjoj nervozi koja se prenosi na stomak i na organe za varenje. Oni su vaspitani u duhu tradicije i veoma su obazrivi i oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima.

Na taj način su veoma emotivno zatvoreni i imaju problem da kažu ono što misle i kako se osećaju. Zbog toga nastaju problemi sa emocijama koje se najlakše ispoljavaju u vidu “ nervoznog stomaka“.

Škorpija

A kada su u pitanju Škorpije njihove emocije su veoma jake i duboke ali zbog određenih modela vaspitanja, oni su naučili da budu veoma emotivno zatvoreni i da kontrolišu svoje ponašanje, svoje emocije. Najveći problem je njihov odnos prema partneru gde se javlja velika ljubomora.

Zbog neizrečenih reči, loše protumačenih gestova od strane partnera, ovde se pojačava unutrašnja nervoza koja prelazi u problem sa zdravljem. Najvise mogu imati problema sa reproduktivnim organima.

Izvor: najžena

3 horoskopska znaka kojima je predodređeno veliko bogatstvo, plivaće u parama kad-tad

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

73 Shares
Share via
Copy link