Magazin Poznati

Poznati holivudski par živi u dvosobnom stanu, sami kuvaju i čiste i nemaju dadilju (VIDEO)

rajan gosling i eva mendez

Brak holivudskih zvezdi Rajana Goslinga i Eve Mendez krši sva nepisana pravila. Naime, slavni par može sebi da priušti luksuzan život i uživanje, ali ipak biraju da svoje ćerke odgajaju u jednostavnosti i trudu.

Oni žive u malom stanu, dele kućne obaveze, a nemaju čak ni dadilju. A razlog zašto su se odlučili na ovakav vid života je specifičan.

Rajan i Eva su velike holivudske zvezde, ali žive veoma skromnim životom. Podižu dve ćerke, ali ne u ogromnoj vili na Holivud Hilsu. Umesto toga, žive u malom stanu sa 2 spavaće sobe.

Glumci žele da svojoj deci pruže normalno detinjstvo, zbog čega kriju svoje živote od znatiželjnih očiju i provode dosta vremena van grada. Tamo mogu da šetaju sa svojom decom bez privlačenja previše neželjene pažnje.

Njihova najstarija ćerka Esmeralda ima 8, a Amanda 6 godina. Gosling i Mendes iz principa ne žele dadilju, što je do sad neviđeno u Holivudu. Sami odgajaju svoju decu, a kada im zatreba pomoć, pripomognu im Evini roditelji.

Njih dvoje su savršen par, ona voli da kuva, a on da čisti. Mendes kaže da je „kuhinjski frik“. Njena strast za čišćenjem prerasla je u poslovni projekat. Eva je postala suvlasnica kompanije koja proizvodi antibakterijske sunđere za čišćenje. Mendes voli da pere sudove i čisti sudoperu. To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: „Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um.”

Kao suvlasnica kompanije, Eva mora da obavlja poslovne pozive. Ona sve to radi od kuće. „To je haos! Biću na video pozivu sa raznim ljudima tokom dana i neću imati pojma šta se dešava. Primetiću samo kako se ljudi na neki način kikoću, i videti da je moja petogodišnjakinja odmah iza mene sa svojim ćebencetom i da izgleda tako slatko.” Dakle, zvezda je postavila neka osnovna pravila: zatvorena vrata znače da mama radi. Ali njena deca i dalje nalaze „važne“ razloge da posete Mendes u njenoj kućnoj kancelariji.

Rajan ima impresivnu glumačku karijeru zbog koje je često zauzet ali ističe da je pre svega otac, pa tek onda glumac.

Eva je napravila pauzu u svojoj glumačkoj karijeri kako bi posvetila svoje vreme onome što je za nju najkreativnija stvar na svetu – majčinstvu. Kaže da je i ona bila okružena ljubavlju svoje mame i da su je te godine posvećenosti formirale kao ličnost. Mendes razmišlja i o povratku na filmsko platno ali su se njena očekivanja od budućih projekata promenila. „Ne želim da radim ništa nasilno.“

Odlučili su da školuju svoju decu kod kuće. U početku je Eva pokušavala sama da podučava ćerke, ali je brzo odustala od te ideje. Sada devojke imaju tutora koji ih podučava kod kuće i tokom putovanja.

Izvor: Stil

Slavni par kupa klince kad se usmrde, ne zatvaraju vrata toaleta i prave od njih Spartance (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

234 Shares
234 Shares
Share via
Copy link