Magazin Top 10

Njihove supruge su „ubole džekpot“: Oni su 10 najboljih muževa Holivuda

Ovi muškarci imaju izgled i novac, ali pre svega oni su zvezde. I to ne kakve, nego holivudske zvezde. Njihove žene znaju da pored sebe imaju prave muškarce.

Najlepše žene Holivuda i te kako imaju istančan ukus. One su odabrale holivudske zavodnike kojima pripada titula najboljih supruga među poznatima.

Vil Smit

On se uvek trudi da njegova žena Džejda bude u centru pažnje. Njihov brak je često na meti komentara, ali oni se na to ne obaziru i uživaju u svom braku i ljubavi.

Princ Hari

Zbog ljubavi je bio spreman da uradi sve i zaštitio je svoju suprugu Megan Markl od svih negativnih komentara, piše Marie Claire. Svuda je prati i trudi se da joj udovolji.

Džon Ledžend

Šta možete da uradite kada je vaša supruga jedna od najvoljenijih ličnosti na internetu? Pustite je da sija i uživate u tome što je ona srećna i ispunjena.

Džastin Timberlejk

Pesma „Mirrors“ posvećena je njegovoj supruzi Džesiki Bil. Tu je on opevao njihovu ljubav i izjavio da je ona njegova srodna duša – prenosi B92.

Barak Obama

Četrdeset četvrti predsednik Amerike jedan je od najpopularnijih političara svih vremena, a kako možete da zamislite uspešnog muškarca pored koga nije uspešna žena. Za sebe kaže da je sada predsednik jednog od najvažnijih klubova na svetu: Kluba obožavalaca Mišel Obame.

Tom Henks

Tom Henks
Photo by Mike Coppola/Getty Images

Rita Vilson dobila je svoju zvezdu na Bulevaru slavnih, a njen suprug Tom Henks tom prilikom održao je dirljiv govor. Njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

Džon Krasinski

Pored dvoje dece – Violet i Hejzel, Emili Blant najviše na svetu voli njen muž Džon Krasinski. On je bio njen fan i mnogo pre nego što su se upoznali, a tek sada je oožava.

Kanje Vest

Šta god da imate da kažete za Vestove, Kim i Kanje su baš jedno za drugo. Kanje podržava svoju suprugu u svemu što radi. Ona mu uvek vraća osmeh na lice i to je predivno.

Kris Hemsvort

Iako će mnogi reći da je on postao najsrećniji čovek na svetu kada je dobio ulogu Tora, on za sebe kaže da je najsrećniji bio kada je upoznao i stupio u brak sa Elsom Pataki.

Denzel Vošington

Glumac je u braku sa Poletom 36 godina. Važe za skladan i jako moćan par u svetu poznatih.

Više nisu sa nama, a ove fotografije su poslednje sećanje na njih

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link