Magazin

Koordinatar SNS otkazao salu, Rade Šerbedžija u Baču pevao u parku (VIDEO)

rade-serbedzija
Foto: Printscreen/RTV

Koncert glumca Radeta Šerbedžije, umesto u sali u Baču, održao se u gradskom parku pred oko hiljadu građana.

Producent i organizator koncerta Zdravko Vulin rekao je ranije da su mu opštinske vlasti „predvođene takozvanim koordinatorom“ Srpske napredne stranke u Baču u poslednji momenat otkazale već zakupljenu salu za koncert.

– Imali smo zakupljenu salu, rasprodali smo sve ulaznice, a onda je neki lokalni koordinator iz SNS-a rekao da ne možemo da dobijemo termin i otkazao već plaćenu i zakupljenu salu, iako smo rasprodali svih 400 ulaznica – objasnio je Vulin, prenosi N1.

Ocenio da je „neverovatan i skandalozan“ način na koji im nije dozvoljeno da montiraju opremu u zakupljenoj sali. Vulin je naveo da će građanima koji su kupili ulaznice novac biti vraćen.

– Hvala Radetu Šerbedžiji što je pristao na ovaj improvizovani koncert na otvorenom. Hvala građanima koji su u velikom broju došli da podrže njegov gest, da uživaju u koncertu i da jasno osude čin SNS-a – rekao je Vulin.

On je naveo da je Šerbedžija stigao još juče u Bač, da su danas obišli grad, tvrđavu i manastir, da bi ih potom zatekla informacija o otkazivanju koncerta.

Rade Šerbedžija objavio pismo Mire Furlan iz 2017. godine (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link