Horoskop Horoskopski znakovi

Evo najjednostavnije tabele za utvrđivanje horoskopskog podznaka

dnevni horoskop devojke ogovaraju

Iako je astrolog taj koji će sa najvećom sigurnošću odrediti vaš podznak, nije zgoreg da proverite i dostupne alate na Internetu.

Tabela podznaka koja je pred vama nije najtačnija, ali može pomoći onima koji nisu sigurni u kom su podznaku rođeni.

Za precizno izračunavanje nečijeg podznaka neophodno je uzeti u obzir tačan datum (godina, mesec, dan, sat i minut rođenja) i geografsku dužinu i širinu mesta rođenja. Ovakva kakva je, ova tabela je relativno precizna, iako ne uzima u obzir sve navedene podatke. (Pravljena je za osobe rođene u srednjoj Evropi).

Kako se koristi?

Prvo izaberite mesec u kome ste rođeni i odmah zatim kolonu koja odgovara datumu Vašeg rođenja (npr. u drugoj trećini meseca, odnosno izmedju 11. i 20. u mesecu). Spustite se kolonom naniže dok ne nađete časovni interval rođenja (npr. izmedju 02:40 i 04:20). U prvoj koloni sa leve strane pročitajte svoj podznak.

U slučaju da ne možete da pronađete svoj časovni interval jer nije naveden, to jednostavno znači da Vaš podznak ne može precizno da se utvrdi bez uzimanja u obzir i mesta i godine rođenja tj. podznak Vam se nalazi na prelazu iz jednog u drugi horoskopski znak.

TABELA

Izvor: astrolook.com

Ovan, Blizanci i Strelac dobijaju supermoći, mlad mesec 28. jula ulazi u znak Lava

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link