Magazin Putovanja

Ako želite besplatno da putujete i zaradite 30.000 dolara, ova kompanija traži baš vas

turisti

Ako ste sanjali o tome da uživate u različitim gradovima, pijete koktele na plaži i planinarite po planinskim vrhovima, sve to dok zarađujete novac, imamo moguće rešenje za vas.

Blueground, firma za iznajmljivanje nekretnina koja nudi kratkoročni i dugoročni smeštaj širom sveta, trenutno traži TikTok kreatora koji će putovati po različitim svetskim destinacijama i snimati najbolje trenutke sa svog putovanja.

Ova ponuda iz snova sjajna je prilika za sve one koji žele napustiti kancelarijski posao te maksimalno uživati u svetu dobrih putovanja.

Blueground će plaćati svog službenog TikTok kreatora 10.000 dolara svaki mesec tokom tri meseca, počevši od 1. maja. Kreator će takođe dobiti 7.500 dolara za troškove letova, uključujući boravak u Bluegroundovim smeštajnim jedinicama.

Ako se posao obavi dobro, postoji mogućnost produženja ugovora.

U sklopu ove saradnje bićete ključni ambasador Blueground robne marke, a od vas će se očekivati da stvorite atraktivan i autentičan sadržaj za postojeće klijente te da privučete novu publiku kroz 15-20 TikTok videa mesečno.

Takođe, bićete zaduženi za celokupni proces stvaranja sadržaja, od snimanja i pisanja naslova, do uređivanja i promovisanja sadržaja. Vaš uspeh će biti merljiv kroz broj pregleda, lajkova i angažman publike te će vam pomoći u daljnjem razvoju vaše karijere.

Za prijavu na ovu poziciju potreban vam je važeći pasoš. Takođe, ako ste zaljubljenik u TikTok, bićete savršen kandidat za ovaj posao koji uključuje putovanje u trajanju od tri meseca.

Međutim, osim vaše spremnosti da putujete svetom, takođe je važno da imate zabavnu lićnost, kao i dobro razumevanje tehničkih stvari poput postavljanja stativa, savršenog osvetljenja i uređivanja videozapisa.

Iako ne morate biti poznati influenser, očekuje se da pratite trendove društvenih medija i ono što se događa u pop kulturi.

Takođe, važno je da razumete strategije za povećanje broja pratitelja, poput korištenja hashtagova i različitih vrsta sadržaja. Ako ispunjavate navedene kvalifikacije, ne propustite priliku prijaviti se za poziciju TikTok kreatora za Blueground i doživite besplatna putovanja širom sveta!

Izvor: Putni kofer

Kćerka čuvenog golmana je kraljica partija i traži dečka s kojim će putovati (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

98 Shares
Share via
Copy link