Novi Sad

„Pukni zoro“, horsko pevanje i bakljada na protestu u Novom Sadu izazivaju ježenje (VIDEO)

U petak veče u Novom Sadu održan je još jedan građanski protest pod nazivom „Jedan od pet miliona“. Osim Novog Sada šetalo se i u Nišu, Pančevu, Kruševcu, Požegi, Vršcu, Staroj Pazovi, Subotici, Valjevu, Kikindi, Apatinu, Užicu, Požarevcu, Vranju, Čačku, Kraljevu, Smederevu, Ivanjici, Kosjeriću, Boru, Lazarevcu i Mladenovcu, a za subotnje veče je zakazan u Beogradu i u još nekoliko gradova širom zemlje.

Od kako su protesti počeli, gotovo da ne prođe nedelja a da se neki novi grad ne priključi demonstracijama. Tako je u petak u Kruševcu održan peti protest, u Pančevu su se ljudi okupili treći put, Vranje je četvrti put šetalo, digla se i Ivanjica, a protest je stigao čaki do Beča gde je u četvrtak veče prošetala kolona, prenosi portal Noizz.

Ipak, najbolji snimak se sinoćnih demonstracija stiže nam iz Novog Sada, gde su okupljeni rešili uz pesmu i ples da pozdrave političare. Neverovatan snimak pokazuje ljude kako uglas pevaju „Pukni zoro“, uz baklje, zastave i obavezne pištaljke u atmosferi zbog koje može samo da vam bude žao što sinoć niste bili tamo.

Najbolje karikature Aleksandra Vučića

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1K Share
1K Share
Share via
Copy link