protest
Novi Sad Vesti Novi Sad

„Pukni zoro“, horsko pevanje i bakljada na protestu u Novom Sadu izazivaju ježenje (VIDEO)

U petak veče u Novom Sadu održan je još jedan građanski protest pod nazivom „Jedan od pet miliona“. Osim Novog Sada šetalo se i u Nišu, Pančevu, Kruševcu, Požegi, Vršcu, Staroj Pazovi, Subotici, Valjevu, Kikindi, Apatinu, Užicu, Požarevcu, Vranju, Čačku, Kraljevu, Smederevu, Ivanjici, Kosjeriću, Boru, Lazarevcu i Mladenovcu, a za subotnje veče je zakazan u Beogradu i u još nekoliko gradova širom zemlje.

Od kako su protesti počeli, gotovo da ne prođe nedelja a da se neki novi grad ne priključi demonstracijama. Tako je u petak u Kruševcu održan peti protest, u Pančevu su se ljudi okupili treći put, Vranje je četvrti put šetalo, digla se i Ivanjica, a protest je stigao čaki do Beča gde je u četvrtak veče prošetala kolona, prenosi portal Noizz.

Ipak, najbolji snimak se sinoćnih demonstracija stiže nam iz Novog Sada, gde su okupljeni rešili uz pesmu i ples da pozdrave političare. Neverovatan snimak pokazuje ljude kako uglas pevaju „Pukni zoro“, uz baklje, zastave i obavezne pištaljke u atmosferi zbog koje može samo da vam bude žao što sinoć niste bili tamo.

Najbolje karikature Aleksandra Vučića

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

814 Shares
814 Shares
Share via
Copy link