Novi Sad

Prva samohrana majka kreće na besplatni kurs programiranja – upiši se i ti!

SmartInIT škola programiranja i portal luftika.rs zajedno su organizovali akciju poklanjanja kursa iz Osnova programiranja jednom samohranom roditelju.

Svi samohrani roditelji su heroji našeg društva i bilo je teško izdvojiti samo jednog.

Ipak, jedna novosadska mama posebno nas je motivisala da joj pomognemo u ostvarenju njenih snova.

Jelena Ilić je samohrana majka jednog malog deteta i master inženjer Grafičkog inženjerstva i dizajna. Diplomu je stekla na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Ono što je Jelenu izdvojilo od konkurencije je velika želja za učenjem i napredovanjem, a SmartInIT škola programiranja želju za napretkom ističe kao jedan od glavnih faktora uspeha.

Verujemo da će Jelena ispuniti očekivanja i želimo joj mnogo uspeha u profesionalnom usavršavanju!

jelena programiranje

Zahvaljujemo se svim roditeljima koji su učestvovali u konkursu i pozivamo ih da redovno prate aktivnosti škole SmartInIT i portala Luftika, pošto nas u budućnosti očekuje još sličnih kampanja.

Ako i vi želite da krenete putem uspeha, škola programiranja SmartInIT nudi razne kurseve programiranja. Kursevi su takvi da postoje određeni nivoi, kako bi i početnici i oni koji već znaju ponešto mogli da napreduju. Tu su:

Ovaj kurs namenjen je početnicima u programiranju. Ako nikada niste imali nikakve veze sa programiranjem, ovaj kurs je savršen za Vas. Na kursu Osnove programiranja u SmartInIT školi kroz razvoj C# konzolnih aplikacija o osnovnim algoritmima, tipovima podataka, operatorima, upravljanju tokom programa, strukturama, metodama, različitim kolekcijama i radom sa fajlovima. Na taj način bićete spremni za ulazak u IT svet.

Zvuči strašno?

Nema potrebe za brigom! SmartInIT iskusni predavači su tu da sve potpuno razumete, čak i kada ne znate baš ništa o programiranju.

Najbolje ocenjeni polaznik dobija gratis kurs iz Naprednog programiranja!

  • Kurs Napredno programiranje

Onda kada ste savladali gradivo osnovnog programiranja, možete upisati kurs Napredno programiranje.

U toku kursa iz naprednog programiranja polaznici će se kroz C# programski jezik upoznati sa osnovnim konceptima Objektno orijentisanog programiranja(OOP) kao i sa standardnim bibliotekama .NET framework-a kroz razvoj praktičnih konzolnih i Windows Forms aplikacija radi boljeg usvajanja znanja.

Drugi deo kursa obuhvata upoznavanje sa osnovnim tehnikama konkurentog programiranja kroz .NET Threading biblioteke.

Ako niste sigurni da li imate dovoljno znanja da upišete ovaj kurs, ne brinite. U SmartInIT školi programiranja možete da uradite potpuno besplatan test i odredite koji kurs treba da upišete.

Najbolje ocenjeni polaznik dobija gratis kurs iz Web ili Android programiranja (po želji).

  • Kurs Testiranje softvera

Ako volite da nalazite greške u stvarima – posao testera softvera je savršen posao za Vas!

Za ovaj kurs je poželjno, ali ne i neophodno poznavanje osnova programiranja.

U toku ovog kursa, polaznici će se upoznati sa:

  • Osnovnim konceptima programskih jezika: C#, Python i JavaScript
  •  Osnovama testiranja softvera
  • Serverskim, klijentskim i end-to-end testiranjem

Nakon ovog kursa spremni ste za rad u realnom okruženju.

  • Kursevi Web programiranja

  • Frontend Web programiranje

Prvi deo kursa bavi se osnovama web programiranja kao što su HTML i CSS, upoznavanje sa Bootstrap CSS framework-om, osnovama JavaScript programskog jezika i osnovama jQuery biblioteke.

Drugi deo kursa obuhvata razvoj Angular aplikacija kao što su upoznavanje sa TypeScript programskim jezikom, upoznavanje sa glavnim karakteristikama Angular framework-a, component based arhitekturom razvoja frontend aplikacija, povezivanjem sa serverskom stranom koristeći Firebase cloud platformu i upravljanjem stanjima unutar aplikacije korišćenjem Redux-a.

Najbolje ocenjeni polaznici pozivaju se na razgovor za posao u PanonIT.

  • ASP.NET MVC Web programiranje

Prvi deo kursa bavi se osnovama web programiranja kao što su HTML i CSS, upoznavanje sa Bootstrap CSS framework-om, osnovama JavaScript programskog jezika i osnovama jQuery biblioteke.

Drugi deo kursa obuhvata razvoj ASP.NET MVC web aplikacija, C# programski jezik, razvoj REST servisa koristeći Web API framework, rad sa podacima: SQL, LINQ i Entity Framework, autentifikaciju i autorizaciju web aplikacija korišćenjem ASP.NET Identityframework-a.

Najbolje ocenjeni polaznici pozivaju se na razgovor za posao u PanonIT.

Iako svi ovi pojmovi početnicima zvuče strašno jer većina nikada nije čula za njih, predavači u SmartInIT školi programiranja čine da učesnici vrlo lako steknu znanja.

  • Kurs Android programiranje

Ovaj kurs je namenjen polaznicima koji imaju dobro poznavanje osnova programiranja, sistemskog programiranja i OOP koncepata.

Evaluacija polaznika se radi kroz ulazni test iz osnovnog i naprednog programiranja da bi se sa sigurnošću moglo utvrditi trenutno znanje polaznika radi boljeg usvajanja novih znanja.

U toku kursa polaznici će se upoznati sa celokupnim ciklusom razvoja mobilnih aplikacija za Android operativni sistem.

Najbolje ocenjeni polaznici pozivaju se na razgovor za posao u PanonIT.

  • Kurs Mašinsko učenje

Za pohađanje ovog kursa potrebno je znanje osnova programiranja i bazično poznavanje algebre.

Kurs predstavlja sklop akademskog i industrijskog pristupa, što omogućuje polaznicima da se upoznaju temeljno sa samim algoritmima i metodama ali takođe i sa njihovom praktičnom primenom.

To znači da u SmartInIT školi praktično možete da savladate sve oblasti IT sveta.

Put do uspešne IT karijere

it programiranje

 

Cena pojedinačnog kursa je 250 evra, osim za kurs Mašinsko učenje koji je 500 evra.

U toku kurseva polaznici dobijaju praktične zadatke, teorijska i praktična znanja i testove kojima se proverava napredak.

Kursevi traju 3 meseca i za njih dobijate overeni sertifikat. Taj sertifikat je validan i Vaš poslodavac može da ga proveri na https://smartinit.net/verify

sertifikat

Više informacija pogledajte na https://smartinit.net

Ukoliko niste iz Novog Sada, ili nemate mogućnost da dolazite u zakazane termine, SmartInIT škola je osmislila rešenje za Vas!

SmartInIT škola je osnivač online platforme kurseva programiranja za one koji nisu u mogućnosti da dolaze na časove.

Online video lekcije kurseva programiranja možete da gledate bilo kada i bilo gde i steknete znanje podjednakog kvaliteta kao i pri dolascima na časove.

Više informacija o online kursevima pogledajte na https://kurseviprogramiranja.com/, a besplatne lekcije kurseva pogledajte na https://kurseviprogramiranja.com/besplatne_lekcije

Zato, ako ozbiljno razmišljate o svojoj budućnosti, razmotrite kurseve programiranja kao opciju.

Gradoid: Novosađanin autor unikatne i korisne aplikacije

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

71 Shares
Share via
Copy link