Lifestyle

Prva: Nećemo emitovati poslednju epizodu “Veče sa Ivanom Ivanovićem”

Prva televizija obaveštava svoje gledaoce da neće emitovati poslednju epizodu emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

“Iako Prva televizija nema ugovor sa Ivanom Ivanovićem, samim tim ni obavezu da emituje poslednju epizodu emisije, mi smo to ipak želeli da uradimo, kako je prvobitno i najavljeno u programskom sadržaju. Ova kuća je time želela da na lep način stavi tačku na dugogodišnju zajedničku saradnju, i da, kao i svake godine, nagradi svoje gledaoce za ukazano poverenje. Međutim, pošto gospodin Ivanović nije ispoštovao humanitarnu svrhu ove novogodišnje emisije, i od svoje publike i Prve televizije se nije oprostio na način na koji dolikuje, ova, iako snimljena emisija, nažalost, neće biti emitovana”, saopštila je ta televizija.

“Rukovodstvo televizije neće više dozvoliti iznošenje niza neistina i ničim izazvanih uvreda u vezi sa radom i funkcionisanjem naše kuće koja je sinonim, ne samo za profesionalizam, već i najbolje uslove rada za svoje zaposlene. Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi. Kako je u svojoj poslednjoj emisiji gospodin Ivanović izneo neistine, uvrede i kritike na račun rada kuće u kojoj je izgradio svoju karijeru, Prva televizija je odlučila da takvo nedolično ponašanje sankcioniše”, dodaje se u saopštenju..

“Novogodišnja epizoda emisije ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’ godinama unazad ima prvenstveno humanitarni cilj – da usreći svoje gledaoce, i pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako i ove godine, niko nije ostao uskraćen. Gledaoci su dobili novogodišnje poklone i proveli sjajno vreme u studiju Prve televizije. To je najvažnije i zato ostajemo u duhu pozitivnih, prazničnih želja. Zatvaramo vrata već ispričanim pričama. Vreme je za nove početke. I zaista, želimo Ivanu Ivanoviću uspešnu novu priču”, navodi se u saopštenju..

“Budite uz Prvu, večeras ćemo u terminu od 22 sata emitovati film Stado”, dodaje Prva televizija u saopštenju.

Ivan Ivanović: Novi vlasnik TV Prva skinuo sa programa moju poslednju emisiju

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link