Film Magazin

Snima se nastavak „Prljavog plesa“ posle 35 godina, u bioskopima 2024.

prljavi ples
PrtSc

Konačno je! Nastavak kultnog filma „Prljavi ples“ biće snimljen. Glumica Dženifer Grej koja je zajedno sa Patrikom Svjezijem igrala glavnu ulogu u kultnom filmu pre 35 godina izjavila je da snimanje počinje na proleće, prenosi People.

U originalnom „Prljavom plesu“ Grej je tumačila lik Frensis „Bejbi“ Houzman, koja je leto 1963. provela u Kelermanu sa svojom porodicom.

Tokom svog boravka tamo upoznala je instruktora plesa Džonija Kasla, kojeg je igrao slavni glumac Patrik Svejzi, koji je preminuo 57. godini od raka gušterače.

Film je postao veliki hit i zaradio 64 miliona dolara, a budžet je bio samo šest miliona. Osvojio je i Oskara za najbolju originalnu pesmu za „(I’ve Had) The Time of My Life“, a zaradio još je 150 miliona dolara od međunarodnih izdanja tokom godina.

prljavi ples

Grej je izjavila da će u nastavku „njen lik biti prilično stariji“ ali da će se pojaviti i još neki glumci iz originalnog filma.

– Pomalo sve to deluje nezgodno, ali je istovremeno uzbudljivo – rekla je glumica. Film neće pokušavati da se vrati na staru priču nakon što je Patrik Svejzi preminuo.

– Sve što mogu da kažem je da se ne može zameniti niko ko je otišao, kao ni ponavljati magija – rekla je Grej, aludirajući na neverovatnu hemiju između nje i Svejzija u filmu „Prljavi ples“.

Ova glumica će ujedno biti i izvršni producent nastavka filma. Ona je u maju objavila svoje memoare u kojem navodi da je privlačnost filma „Prljavi ples“ bila u originalnosti i jednostavnosti.

Očekuje se da se nastavak „Prljavog plesa“ pojavi u bioskopima 2024. godine.

Izvor: 24sedam

Žena ga pustila da umre u bolovima i fekalijama, a on joj posvetio jednu od najlepših ljubavnih pesma

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

43 Shares
Share via
Copy link