Film Lifestyle Magazin

Nezaboravne filmske ljubavi

Svaka ljubav na filmskom platnu budi i u nama određene emocije. Ponekad nas nasmeju, ponekad rasplaču, a često su i nezaboravne. Predstavljamo vam listu najlepših filmskih parova čije ljubavne priče se ne zaboravljaju tako lako.

Ilza i Rik (Kazablanka)

Ova ljubav nije imala srećan završetak, ali je stekla simpatije publike. Ilza i Rik jedan su od onih parova koje su životne okolnosti razdvojile. Ipak, ovo ne umanjuje lepotu njihove ljubavne priče koju pamte svi koji pogledaju ovaj film.

kazablanka

Rouz i Džek (Titanik)

Jedan brod, dvoje zaljubljenih koji nemaju ničiju podršku, ali imaju jedno drugo. Njihova zabranjena ljubav nikoga nije ostavila ravnodušnim.

titanik

Elizabet i Darsi (Gordost i predrasuda)

Prvo smo gledali kako to izgleda kad se pomešaju gordost i predrasude i kad ponos preti da ugrozi ljubav, a onda smo videli i jednu od najemotivnijih i najiskrenijih ljubavnih priča. Elizabet i Darsi su nas naučili da prvi utisak može i da zavara, da se ljubav ne nalazi baš tako lako, ali da se za nju vredi boriti onda kada je prava.

gordost-i-predrasuda

Aruena i Aragorn (Gospodar prstenova)

Da bi sačuvali svoju ljubav Aragorn i Aruena su morali da prođu kroz brojne prepreke. Ipak, nakon brojnih iskušenja i odricanja, ovaj par je dobio svoj srećan završetak.

gospodar-prstenova

Adrijana i Roki (Roki)

Roki i Adrijana su dokaz da se suprotnosti privlače i da prava ljubav nema granica. Njihova ljubavna priča nije bila nimalo laka i upravo zato je jedna od najlepših na filmskom platnu.

roki

Skarlet i Ret (Prohujalo sa vihorom)

Njihova ljubavna priča je legendarna. Razmažena bogatašica i tvrdoglavi zavodnik su svakako zanimljiva kombinacija. Ovaj par se jednostavno ne zaboravlja.

prohujalo-sa-vihorom

Ket i Patrik (10 stvari koje mrzim kod tebe)

Ova ljubav bila je potpuno neplanirana, ali se posle ispostavilo da je prava. Gledali smo ih kako se smeju, zabavljaju, kako plaču i prihvataju mane i vrline ovog drugog. Ket i Patrik su jednostavno jedan od onih parova koje obožavate zbog njihove nesavršenosti.

10-stvari-koje-mrzim-kod-tebe

Bejbi i Džoni (Prljavi ples)

Prljavi ples je priča o prvim plesovima, prvim ljubavima i prvim životnim preprekama. Uživali smo u fantastičnim plesnim pokretima Bejbi i Džonija, ali još više nam se dopala njihova ljubavna priča.

prljavi-ples

Keti i Hitklif (Orkanski visovi)

Keti i Hitklif su poticali iz dva potpuno različita sveta, ali ipak su se zavoleli. Razlike su bile prevelike i oni nisu dobili svoj srećan završetak. I pored toga ovaj par i njihova ljubavna priča su definitivno obeležili filmsko platno i ne zaboravljaju se tako lako.

orkanski-visovi

Oliver i Dženi (Ljubavna priča)

Oliverova i Dženina  priča na početku izgleda kao kliše – bogati mladić se zaljubljuje u devojku iz srednje klase i svi se tome protive. Kako se radnja filma dalje odvija, shvatamo da nije sve onako kako izgleda na prvi pogled i da je reč o jednoj od najlepših, ali i najtragičnijih ljubavnih priča svih vremena.

ljubavna-prica

101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link