Dogadjaji Novi Sad

Prilika za zanatlije i kreativce: Prvi NS market 26. maja

Misija SMART (MS) i Firchie Think Tank Studio (FTTS) u subotu, 26. maja 2018. godine,od 11 do 19 časova, organizuju prvi NS Market – novu manifestaciju koja će okupljati zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga.

Kako mala i mikro preduzeća predstavljaju značajan deo svake privrede, NS Market je odlučio da svim zanatlijama, a posebno početnicima u poslu, posveti posebnu pažnju otvarajući im tržište kroz kontakte sa potencijalnim kupcima i korisnicima.

ns-market-1

Ideja NS Marketa je da se u 2018. godini organizuje po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati svoj opšti I tematski deo, a pored promocije I prodaje u ponudi će biti I drugi sadržaji koje će informisati I animirati posetioce I izlagače. Svaki naredni NS Market biće dogovoren u saradnji sa izlagačima I partnerima I najavljen u medijima.

NS Market nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja na društvenim mrežama, najave i promociju događaja u medijima na teritoriji Novog Sada.

ns-market-12

NS Market je takođe zainteresovan za saradnju i pokroviteljstvo i nudi organizacijama i institucijama pogodnosti za njihove članove pri izlaganju na NS Marketu, mogućnost promocije na događajima, u štampanim i elektronskim izdanjima NS Marketa, zajedničke i posebne aktivnosti u okviru pratećih sadržaja NS Marketa.

Zainteresovani izlagači prijave mogu slati na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs, do 15. maja 2018. godine, a tim NS Marketa će ih blagovremeno obavestiti o svim narednim koracima u vezi sa izlaganjem i promocijom.

ns-market-3

Biljina svaštaonica – kreativni raj Novog Sada

Tamara Obradović

Tamara Obradović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
Share via
Copy link