Dogadjaji Manifestacije Novi Sad Novi Sad

Letnje šeme: Izlagači prijavite se na NS market

Misija Smart i Firchie Think Tank Studio, u subotu, 30. juna 2018. godine, od 11 do 19 časova,u prostoru Firchie Think Tank Studia (Bulevar Despota Stefana 5) organizuju drugi po redu NS Market pod sloganom „Letnje šeme“. Prijatelj NS Marketa je Unija poslodavaca Vojvodine.

NS Market okuplja zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa ciljem da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga. Ovoga puta posebno smo okrenuti onima koji u saradnji sa NS Market timom mogu da stvore šarenu letnju atmosferu ili njihovi proizvodi odražavaju slogan “Letnje šeme”.

I ovog puta, NS Market nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja.

Svi koji su zainteresovani da nastupe na drugom NS Marketu prijavne formulare mogu pronaći na sajtu www.nsmarket.rs, a popunjene formulare mogu slati na mail adresu novosadskimarket@nsmarket.rs, do 22. juna 2018. godine.

U 2018. godini NS Market organizovaće po jedan celodnevni izlagačko-prodajni festival jednom mesečno, koji će imati opšti i tematski deo, a pored promocije i prodaje, u ponudi će biti i drugi sadržaji koje će informisati i animirati posetioce i izlagače.

Prilika za zanatlije i kreativce: Prvi NS market 26. maja

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link