Magazin

Pretnje smrću za Mariniku i njenu decu na Tviteru nakon objave o Rio Tintu

marinika i dragan
Printscreen

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić dobila je na Tviteru pretnje smrću sa profila koji je otvoren januara ove godine pod imenom Danko Nikolić.

Pretnje su upućene posle tvita Tepićeve u kojem ona obaveštava javnost da je saopštenje Rio Tinta zapravo poslato sa imejl adrese Vlade Srbije i da je reč o novom pokušaju prevare građana od strane Ane Brnabić i Aleksandra Vučića.

Marinika je premijerki i predsedniku poručila da su „providni“ i da im „neće proći ova obmana“.

„Saopštenje Rio Tinta poslali sa imejla Vlade Srbije! Nema tog izvlačenja i ‘ukidanja’ kojim ćete prikriti da ste sve vreme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora!“ napisala je Tepić.

U jednom od odgovora na taj njen tvit stigla je i ova preteća poruka.

„Neceš ti proći više. Džabe ti limuzine i džipovi kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa svima metak u potiljak redom i vašu decu izdajničku sve…“, stoji u pretnji sa profila Danko Nikolić.

Sa ovog profila, osim Marinike Tepić, prećeno je ili su vređani Sergej Trifunović, Pavle Grbović, Dragan Đilas, Detektor Laži, kao i profil N1 televizije.

Lovreković sa buketom tražio Mariniku, a završio izbačen na trotoar (VIDEO)

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link