Magazin Srbija

Bog čuva Srbe: Predsednik Srpske liste se krsti na ulazu u dezinfekcioni tunel (VIDEO)

Goran Rakić, nekadašnji gradonačelnik Severne Mitrovice i jedan od samoproklamovanih političkih lidera Srba sa Kosova i Metohije, prekrstio se pre ulaska u dezinfekcioni tunel kao da ulazi u crkveno zdanje.

Rakić, predsednik Srpske liste i potpredsednik Vlade Kosova koju jelte ne priznajemo, prilikom posete Domu zdravlja u Zvečanu napravio je teško shvatljiv gaf.

Često se može primetiti kako se ljudi prekrste u tramvaju ili autobusu kada prolaze pored Hrama Svetog Save, što mi je oduvek bilo u najmanju ruku čudno, ali za ovaj verski običaj zaista nisam znao.

Da li se Rakić uplašio zaraze pre ulaska u Dom zdravlja, pa je iz tog razloga posegao za „aj Bože pomozi“ nije najjasnije. Podsetio me je u svakom slučaju na školske dane kada sam se uveče, u krevetu, molio da me sutra profesor preskoči sa svojim usmenim propitivanjem.

Sve sami vernici među političarima, imaju i stranačke slave što više liči na sektašenje, a ako boga ima biće njima veselo kad mu jednog dana dođu na istinu, jer to niko od nas još nije uspeo da izbegne.

Evo i ja se prekrstih sa obe ruke kada sam video ovaj video na Tviteru.

Pravilo po Vuku, postalo je pravilo po Vulinu: Piši kao što je napisano, čitaj kao što Vulin govori

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

166 Shares
166 Shares
Share via
Copy link