Magazin

Predizborni spot Miše Vacića pravi je specijalitet iz naprednjačke kuhinje (VIDEO)

miša vacic
Printscreen

Lider Srpske desnice i predsednički kandidat na predstojećim izborima Miša Vacić krenuo je u finiš kampanje sa izbornim spotovima koji neodoljivo podsećaju na režiju Srpske napredne stranke.

Vacić nije uspeo u nameri da prevari nacionalno-senzitivni deo stanovništva i predstavi se kao istinski rodoljub koji voli svoje, ali poštuje tuđe. Umesto toga, česti su njegovi javni ispadi protkani mržnjom prema svima koji zagovaraju suprotnu politiku, drugačije vrste sloboda ili pripadaju nekim drugim, nama „neprijateljskim“ narodima.

Karijera Miše Vacića može se posmatrati kao pokušaj potpune relativizacije, sramoćenja i uništavanja nacionalne svesti. Svoj zadatak Miša je obavljao vrlo uspešno, uživajući zaštićen status od strane aktuelnog režima.

Neophodna je politička predstavljenost grupacija koje imaju jaku nacionalnu svest, koje se diče činjenicom da su Srbi, onih koji vole svoju tradiciju, istoriju i kulturu, ali koji ne prizivaju smrt, rat i međunacionalnu mržnju i istrebljenje. Neko ko bi predstavljao pristojne ljude.

Takvih je, čast izuzecima, malo ili gotovo da ne postoje, a Miša Vacić je upravo od strane svih iskrenih patriota već odavno ocrnjen prefiksom lažni.

Slična je situacija i na liberalnom, građanskom spektru, gde istu ulogu već nekoliko godina igraju Čedomir Jovanović i Nenad Čanak, zajedno sa još nekoliko istaknutih DOS-ovaca našeg vremena. Gordana Čomić tu postojano predvodi ženski deo lažnih građanista.

Novi predizborni spot, lansiran od strane Mišinog izbornog štaba, koristi mantre koje se pojavljuju u režimskim tabloidima, imajući za metu ciljnu grupu koja i dalje „pije“ fazone o Đilasu, robijama za političare i druga lažna obećanja.

Koristi iste fraze koje izlaze iz usta naprednjaka, te je konačno jasno da je Miša produžena, naprednjačka Desnica glavnokomandujućeg Vučića.

Da ne bude sve tako sivo, Miša Vacić je uspeo i da nasmeje svojom teatralnošću. Ne vredi očajavati i proklinjati nebesa zbog političke ponude koja nam se nudi 3. aprila.

miša i bora
Printscreen FB

Treba samo uspeti da se rasplete, razmrsi i otkrije kome je sve generalni politički i marketinški distributer Aleksandar Vučić.

Oduvek je politika prljava rabota, ali ovo je takva kaljuga da ni najveći balegari ne znaju gde da skladište i kako da razvrstaju političke fekalije u kojima se davimo poslednjih decenija, a neki od nas, bogami i čitav život.

Uživajte u kreativnom radu i talentu neponovljivog zatvorskog upravnika Miše Vacića, u dubinskom odmrzavanju Aleksandra Vučića, Miličinom zavetu, Boškovom napadu monarhizma ili obećanom pošumnjavanju profesorke Biljane Stojković.

Krajnje subjektivno, ovo izgovoriti naglas već je dovoljno impresivno – Predsednik Srbije Miša Vacić.

Zanimljivo je podsetiti se i na spot SNS-a za prethodne gradske izbore, kada je Šapić još uvek navodno bio Đilasov kandidat.

sns spot šapić đilas
Printscreen

Sada je red da se setimo hitova koji su se glasno pevali pre nekoliko godina, slika i optužbi, a onda i besramnih političkih transfera.

Miša predsednik, Šapić gradonačelnik Beograda, a Šešelj premijer. To bi bile prave promene koji bi morale biti obeležene sloganom: S mudima u budućnost!

Miša Vacić vozio pijan, pa se nakon saobraćajke potukao sa drugim vozačem

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link