Lifestyle

Zaboravite na silikone u grudima i zadnjici: Povećavanje ovog dela tela je novi hit

Novi trendovi zavladali su svetskom scenom kada je reč o silikonima, a ova moda stigla je i kod nas. Nakon grudi koje su dugo godina bile apsolutni hit kada je reč o estetskoj hirurgiji, prešlo se na uvećanje zadnjice, da bi se danas sve više žena odlučilo da povećaju bokove.

Devedesetih je apsolutni hit u plastičnoj hirurgiji bilo povećavanje grudi. Velike grudi bile su simbol ženstvenosti i lepote, a poslednjih godina su ih velike zadnjice gurnule u drugi plan. Kako su velike i prćaste zadnjice postale moderne, tako je i potražnja za plastičnim intervencijama na tom delu tela postala ogromna.

Ove godine hit nisu ni ogromne grudi ni zadnjice, nego bokovi, a sve više plastičnih hirurga nudi operaciju povećavanja bokova.

OK OK I’m almost done posting vacay pics…

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Budući da su gospodarice društvenih mreža (ponajviše sestre Kardašijan-Džener) postavile ovaj trend, nastala je pomama za ugradnjom masnog tkiva na bokove. Ovog leta nosiće se visoko isečeni kupaći kostimi koji su idealni za pokazivanje “dekoltea na bokovima” kako se popularno sada naziva linija između pregiba noge i kukova.

Foud Hamza, plastični hirurg koji je specijalizovao povećavanje zadnjica, potvrdio je da postoji ogroman interes za ovu vrstu operacije.

Morning ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ipak, operacija se ne izvodi umetanjem silikonskog implantanta u bokove, nego premeštanjem masnog tkiva s područja stomaka na područje bokova.

Dopada li vam se?

Zašto strankinje hrle u Srbiju da povećavaju grudi?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
123 Shares
123 Shares
Share via
Copy link