Magazin

Potpisala smrtnu presudu za Baru Revu, nagrađuje se pozicijom notara

bojanica voždovac
Printscreen

Jedna od talentovanijih elitnih jurišnika iz voždovačke divizije naprednih botova dokazala se vrhovnom bogu, a za svoj rad, trud i talenat biće nagrađena jednim od najprofitabilnijih zanimanja, pozicijom notara.

Bojana Radaković, aktuelna gradska sekretarka za urbanizam, ovih dana ponovo je u centru pažnje nakon što je objavljeno da je ona lično potpisala dozvolu da se uništi Bara Reva. Zbog njenog potpisa građani već danima kampuju i ne dozvoljavaju kamionima da istresu ogromne količine šuta na ovu malu prirodnu oazu kraj Beograda.

Bara Reva je u vizionarskim očima naprednjaka trebala da postane deponija građevinskog materijala, a građani su se organizovali i upravo pokušavaju da očuvaju prirodnu sredinu.

Radaković je ponos voždovačkih naprednjaka i predstavlja „budućnost u koju verujemo“.

bara_reva_1766x940
Foto: Spisak od 27. oktobra 2020. na sajtu ministarstva pravde / Direktno.rs

Ona je položila javnobeležnički ispit krajem prošle godine, a već u februaru ove je konkurisala za raspisanu poziciju notara. Poučeni iskustvom da je Srbija zemlja u kojoj ne postoje tenderi koji nisu naštelovani, ne postoje konkursi za javnu službu koji nemaju svoje favorite, onda nema ni dileme da Bojana prosto mora postati notar u najskorijem roku.

1 bara_Reva_1_1350x940
Foto: Javni konkurs / Direktno.rs

Na sajtu ministarstva pravde 27.10.2020. objavljeno je da je Bojana Radaković položila javnobeležnički ispit a već 12. februara 2021. godine raspisan je konkurs za imenovanje notara, na koji se Radakovič odmah i prijavila. Cela Srbija zna, a u Javnobeležničkog komori se i javno govori, da su konkursi za izbor jednog od najprofitabilnijih zanimanja čista farsa i da se odluka o tome ko će biti notar zapravo donosi na Andrićevom vencu u Predsedništvu Srbije! Ipak je to doživotno imenovanje koje donosi mnogo novca, piše Direktno.

Gradska sekretarka za urbanizam dala dozvolu za uništenje Bare Reve

 

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Gradska sekretarka za urbanizam određuje deponiju na mestu prirodnog staništa raznih vrsta biljnog i životinjskog sveta u neposrednoj blizini glavnog grada. Mnogi gradovi u svetu bi se ponositi tome i uradili sve da urede pristup i omoguće posete zainteresovanima. Deponija može a kanalizacija u neposrednoj blizini nikako da se izradi. Dakle, nije Vesić jedini uništitelj grada, i svaki drugi naprednjak na bilo kom mestu u gradu shvata kao obavezu da sve lepo devastira.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


376 Shares
376 Shares
Share via
Copy link