Magazin Novi Sad

Novosađani su šampioni pristojnosti, a poruka komšiji koji je ukrao dečiji poklon neoborivi dokaz (FOTO)

Novi Sad poruka pristojnost
Foto: Collage / Luftika / Printscreen / Twitter

Novosađani su poznati po blagom temperamentu i stavu “ima se kade”, a jedna situacija koja bi mnoge iznervirala i razbesnela, potvrdila je i da su šampioni pristojnosti.

Naime, na društvenim mrežama osvanula je fotografija poruke iz jedne novosadske zgrade, kojima je mnogima bila simpatična i nabacila osmeh na lice.

Jedan mališan je očito ostao bez novogodišnjeg poklona, a porodica je odlučila da se osobi koja je pokvarila praznike obrati putem poruke, u izuzetno pristojnom i korektnom tonu.

Lopovluk su nazvali pozajmicom i zamolili komšiluk da vrate iznenađenje za klinca koje je nestalo ispred vrata, a na kraju su se čak i kulturno zahvalili.

“Mole se komšije koje su sa vrata pozajmile novogodišnji poklon vaučer za dete da ga vrate. Hvala”, stoji u poruci, čija je fotografija objavljena na jednom Tviter nalogu.

Nadamo se da se Grinč koji je pokvario mališanu praznike makar malo postideo, a na ovaj pristojan gest nisu ostali nemi ni korisnici društvenih mreža, koji su se prisetili sličnih situacija.

“Jao, setila sam se jednog profe iz gimnazije koji je u zbornici ostavio ovakvu poruku kad mu je nestao sir za pitu sa stola. Isto kreće sa ‘molim’ a završava sa ‘u pitanju je draga uspomena’”, napisala je jedna tviterašica.

Novosadski je tražiti slanine od komšije kad te gađa jajetom i prati auto u perionici dok lije kiša (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

27 Shares
Share via
Copy link