Magazin Srbija

Na licitaciji Pošte Srbije polovni vibrator za 20 dinara: Pogledajte kompletnu ponudu

vibrator
Foto:Sanja Tomić/Nova.rs

Vijača za preskakanje, produžni kabl, lopte, dečiji bicikl, skije, stalak za klavijature, dron, knjige, baštenski alat, invalidska kolica, nakit, peškiri, džakovi sa vunom…

Sve to mogli ste jutros da kupite u prostorijama Pošte Srbija u Beogradu na javnoj prodaji neisporučenih pošiljki kojima je istekao rok čuvanja, a po, slobodno možemo reći, smešnim cenama.

Oko 200 učesnika nadmetali su se puna tri sata za predmete koji su bili izloženi na ogromnom, švedskom stolu, a najveće interesovanje izazvali su patike, naočare, ručni satovi, ali i, verovali ili ne, polovni vibrator!

Iako su se malo snebivali, učesnici licitacije znali su da se na javnoj prodaji nalaze i dva komada korišćenih dildoa, a kada je službenik Pošte uzeo proizvod u ruke i pročitao „Igračka na baterije, početna cena 10 dinara“, svi su prasnuli u smeh, ne dižući ruku, osim Mirčete iz Beograda.

On je podigao ruku rekavši: „Dajte meni dildo za 20 dinara, ako niko drugi neće!“ Svi u prostorijama počeli su da aplaudiraju i da zagledaju momka koji je istupio i preuzeo svoju robu.

„Ovo je čitava sprdnja, ljudi uopšte ne znaju da licitiraju. Pritom, loše je sve organizovano. Došao sam iz šale da vidim šta ima, a licitirao sam dildo namerno jer ga niko nije hteo. A i pogledajte koliki je, šta može sa njim da se uradi?“, rekao je kroz šalu Mirče.

Nažalost, kupac ove alatke koja je izazvala smeh svih prisutnih, nije želeo da se slika za Nova.rs jer, kako nam je ispričao, radi neke nelegalne poslove“.

„Slikao bih se rado, volim novinare, ali ne smem zbog posla kojim se bavim. Sad ću da idem kući i da se hvalim šta sam kupio. Čista je igračkica, prebrisale su službenice malo vlažnim maramicama pošto nije u originalnom pakovanju. Kažu da je korišćeno, ali nema veze. Ne smeta mi“, kaže naš sagovornik.

Ekipa Nova.rs zabeležila je skoro sve „džidžabidže“ na ogromnom stolu koje su učesnici razgledali, a potom upoređivali cene sa cenama na sajtovima na kojima takvi proizvodi ima da se kupe, ali i na „Shoppsteru“.

Milenko Ristić iz Grocke došao je sa čitavim spiskom stvari. Kako kaže za Nova.rs, njega zanimaju domine ili karte, dok je za ženu „markirao“ zavese.

„Luda žena, budi me jutros rano i kaže idi kupi mi zavese, sigurno će biti neke moderne. Nema zavesa, barem ne za sada, ali ostaću do kraja. Sebi sam našao karte za 100 dinara, početna cena im je bila 20, a neki ludak diže na 70 i ja morao da ponudim 100. Inače, ima da se kupe kod Kineza za ove pare, ali dobro, šta je, tu je“, kaže Ristić.

Nekoliko službenika Pošte Srbija bilo je iza stola sa predmetima koji su na licitaciji, dok je jedan od njih stajao na gajbi i nudio proizvod.

„Skije, početna cena 500 dinara, nove. Ima li ko za 550? Ajmo 800, želi li neko? O, imamo kupca koji nudi 1.500 dinara. Ima li ko više? Evo 2.000. 5.000 dinara, bravo! Ima li više od 5.000 dinara? Prvi put, dput, prodato gospodinu u plavoj jakni“.

Ovako je, u principu, izgledala javna prodaja neisporučenih pošiljki, a među učesnicima, bilo je i dece koja su čekala da im mama i tata kupe nešto.

Izvor: Nova

Orgazam je nekada bio jedini lek za histerične žene, tako je nastao vibrator

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

42 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap