Magazin

Velike policijske snage na putu za Beograd (VIDEO)

kolone-policija-beograd

Jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je video snimak na kome se vidi kako se veliki broj policijskih vozila uputio ka Beogradu, u kojem su tokom protekle noći, tokom protesta usled najave uvođenje novih mera u cilju suzbijanja koronavirusa, izbili neredi između policajaca i demonstranata.

Jedan od korisnika ove društvene mreže postavio je video-zapis sa autoputa ka Beogradu, na kojem se vidi kako se red službenih vozila MUP Srbije, jedno za drugim, uputio ka glavnom gradu Srbije i to neposredno pre obraćanja predsednika Aleksandra Vučića javnosti, a povodom protesta koji je tokom prethodne večeri održan, piše Nova.rs.

– Us*o se žvalavi, sve jedinice hrle ka Beogradu, moramo biti pametniji od njih večeras – napisao je korisnik.

Interesantno je i da pojedini korisnici društvenih mreža ističu i da policija ne dozvoljava ulazak građanima u Beograd.

Takođe, na autoputu iz pravca Novog Sada ka Beogradu danas oko podneva snimljena je dugačka policijska kolona koja se kretala ka glavnom gradu.

Podsetimo, povodom protesta i nereda koji su se tokom noći dogodili u centru Beograda, oglasio se i Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada, koji je doneo odluku da se pojačaju mere u gradu, kako bi se sprečilo eventualni dolazak ljudi oz drugih gradova, odnosno Beograda, ukoliko se donese odluka o uvođenja policijskog časa u prestonici za vikend.

Vučić: Brutalno političko nasilje, ipak ništa od policijskog časa?

209 Shares
209 Shares
Share via
Copy link