Magazin

Velike policijske snage na putu za Beograd (VIDEO)

Jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio je video snimak na kome se vidi kako se veliki broj policijskih vozila uputio ka Beogradu, u kojem su tokom protekle noći, tokom protesta usled najave uvođenje novih mera u cilju suzbijanja koronavirusa, izbili neredi između policajaca i demonstranata.

Jedan od korisnika ove društvene mreže postavio je video-zapis sa autoputa ka Beogradu, na kojem se vidi kako se red službenih vozila MUP Srbije, jedno za drugim, uputio ka glavnom gradu Srbije i to neposredno pre obraćanja predsednika Aleksandra Vučića javnosti, a povodom protesta koji je tokom prethodne večeri održan, piše Nova.rs.

– Us*o se žvalavi, sve jedinice hrle ka Beogradu, moramo biti pametniji od njih večeras – napisao je korisnik.

Interesantno je i da pojedini korisnici društvenih mreža ističu i da policija ne dozvoljava ulazak građanima u Beograd.

Takođe, na autoputu iz pravca Novog Sada ka Beogradu danas oko podneva snimljena je dugačka policijska kolona koja se kretala ka glavnom gradu.

Podsetimo, povodom protesta i nereda koji su se tokom noći dogodili u centru Beograda, oglasio se i Gradski štab za vanredne situacije Novog Sada, koji je doneo odluku da se pojačaju mere u gradu, kako bi se sprečilo eventualni dolazak ljudi oz drugih gradova, odnosno Beograda, ukoliko se donese odluka o uvođenja policijskog časa u prestonici za vikend.

Vučić: Brutalno političko nasilje, ipak ništa od policijskog časa?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


209 Shares
209 Shares
Share via
Copy link