Magazin Srbija

Gradonačelnica Niša pozvala novinare na generalnu probu pokretnih stepenica u supermarketu

Probno puštanje pokretnih stepenica jednog marketa moglo bi da bude jedan od bitnih medijskih događaja danas u Nišu, ako je suditi prema pozivu koji je prosledila Služba za saradnju sa medijima gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski.

U zvaničnom i urednom pozivu, novinari se obaveštavaju da će u petak 5.2. u 10. 30 časova da se probno puste pokretne stepenice na ulazu u tržni centar “Podzemni prolaz” kod marketa “Idea” u centru Niša.

Prema pisanju portala Južne vesti, u dva centralna ulaza koji vode ka radnjama u “Podzemnom prolazu” godinama ne funkcionišu pokretne stepenice, pa građani u ovaj trgovinski deo silaze i ulaze na staromodan način – nogu pred nogu, klasičnim stepenicama,.

Ipak, očekuje se da one konačno prorade, a da ovo “dostignuće” zavređuje pažnju medija, smatraju u kabinetu gradonačelnice, odakle je stigao poziv medijama da isprate sam čin probnog puštanja u rad.

Naime, više novinara iz Niša objavilo je da su dobili poziv da medijski proprate ovaj događaj, a kopije se mogu videti na  društevnim mrežama.

Iz Južnih vesti, jedne od retkih nezavisnih redakcija, obećali su da će ispratiti događaj.

Penzioner u Jagodini u fimskom bekstvu, policijski automobil se prevrnuo na krov

Avatar

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

29 Shares
Share via
Copy link