Magazin

Momak pobegao sa prvog dejta posle 45 sekundi: „Rekao je da ide da preparkira auto“

rejčel tiktok
Foto: Printscreen

Rejčel Vilson (28) odlučila je da podeli svoje neobično iskustvo na temu upoznavanja i „dejtova“. Mladić sa kojim se ona sastala, čini se, postavio je svojevrsni rekord u „sticanju prvog utiska“.

Nakon što su se našli na dogovorenom mestu, on joj je rekao da ide da „preparkira auto“ i to 45 sekundi nakon samog susreta.

Nesuđeni par se upoznao putem aplikacije za upoznavanje i razmenjivali su poruke četiri dana pre nego što su se dogovorili da izađu na, kako Rejčel kaže – pileća krilca i pivo.

Međutim, momak je nakon 45 sekundi doslovno pobegao, uz izgovor da je parkirao auto na lošem mestu i da mora odmah da ga pomeri, piše Telegraf.rs.

Pet minuta kasnije, dobila je poruku u kojoj mladić govori da mu je žao, ali da nije ništa osetio, da „to nije to“.

– Stajala sam ispred restorana i čekala oko pet minuta pre nego što sam dobila poruku. Nisam odgovorila i odmah sam izbrisala njegov broj i od tada nse nismo čuli.

– Mislim da bi me ovo iskreno uništilo da nisam samouverena osoba. Ali, na sreću, veoma sam sigurna u to ko sam, tako da to neće uticati na način na koji pristupam upoznavanju sa muškarcima. Pre sastanka nije bilo crvenih zastava. Sviđalo mi se što je odmah napravio solidne planove. Otišli ​​smo u sportski bar i planirali da uzmemo pileća krilca i pivo.

Rejčel je svoju priču podelila na TikToku.

Neko se u komentarima našalio: „Mislim, tehnički, on je pomerio svoj auto. Daleko od tebe, restorana, a bliže svojoj kući“.

Međutim, neki od pratilaca su uporedili njene fotografije i video-zapise i sugerisali joj da „ne izgleda isto na fotografijama i na snimcima“ i da je zbog toga momak otišao, jer nije „ličila na Rejčel sa fotografija“.

– To kako se ja prezentujem na društvenim mrežama je veoma realistično – ne koristim filtere, ne koristim „Facetune“. To možete da pitate bilo koga ko me prati redovno. Ono što vidiš je ono što dobiješ. Ali mislim da je jako interesantno to što odmah krivite ženu.

Ona je nastavila da govori kako svi na sajtovima za upoznavanje predstavljaju najbolju verziju sebe, ali da na kraju zaista nije ni važno kako neko izgleda, nju privlači ličnost određene osobe i nepojmljivo joj je da neko samo pogleda u drugu osobu i odluči da ne želi ništa sa njom.

Izvor: Telegraf.rs

„Razočarana sam, nije bio džentlmen“: Baka (92) izašla na prvi dejt nakon 25 godina (VIDEO)

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link