Magazin Svet

„Razočarana sam, nije bio džentlmen“: Baka (92) izašla na prvi dejt nakon 25 godina (VIDEO)

Baka ljubavni sastanak
Foto: Screenshot / TiTok / grandma_droniak

Kažu da za pravu ljubav nikad nije kasno, što potvrđuje i slučaj jedne starije gospođe koja je odlučila da se pošteno dotera, ode na prvi sastanak nakon 25 godina i okuša da li će ju amorove strelice ovog puta pogoditi.

Reč je o 92-godišnjoj baki, koja se pritom odlično snalazi sa modernim tehnologijama, a na društvenim mrežama je poznatija pod nadimkom Baka Droniak i prati je čak 7,5 miliona vernih obožavatelja.

„Vreme je za izlazak, neću biti mlađa“

Ova dobrodržeća gospođa je odlučila da detaljno snimi pripreme za prvi ljubavni sastanak u poslednjih četvrt veka.

– Spremite se sa mnom za sastanak, upoznala sam ga na partiji binga, a krajnje vreme je da izađem, jer nikad neću biti mlađa – ispričala je u videu, pa dodala da će ipak staviti ruž uprkos mogućnosti da bi mogao da padne poljubac sa izvesnim gospodinom, prenosi 24 Sata.

– Pogledajte moju haljinu, ako se njemu ne svidi, slobodno može da ode. Ja samo želim besplatnu večeru, neću poneti novčanik sa sobom – rekla je baka samouvereno.

@grandma_droniak

i couldnt say no to a first date because its been too long and im not getting any younger

♬ original sound – grandma_droniak

Snimak u kojem se detaljno doteruje pregledan je više od 33 miliona puta, a njeni pratioci prosto nisu mogli da dočekaju da se baka vrati sa ljubavnog sastanka i ispriča im kako se provela sa svojim izabranikom.

„Nisam ga poljubila, nema šanse“

– Razočarana sam, nije mi se svideo i uopšte nije bio džentlmen. Bio je bezobrazan prema konobarici, nije mi rekao da lepo izgledam, a nije mi ni pridržao vrata.

Nemojte da izlazite sa takvim muškarcima – još je bio i niži od mene. Nisam ga poljubila, nema šanse – zaključila je baka, a armija obožavalaca ju je podržala u komentarima i napisala da zaslužuje puno bolje.

@grandma_droniak

Replying to @neens3251 i keep looking out the window because im nervous hes gonna come back here

♬ original sound – grandma_droniak

– Izgledate odlično, on uopšte nije za vas – pisali su joj.

Vesela baka je u opisu profila naznačila da ima 92 godine i da je jako poznata, a u njenim snimcima uživaju milioni ljudi.

Izvor: 24 Sata

Baka Jelisaveta (90) je gospođa starog kova i uživa u životu više od trostruko mlađih dama

47 Shares
Share via
Copy link