Horoskop Horoskopski znakovi

Pluton ulazi u Vodoliju prvi put u više od 200 godina i donosi dramatične promene

horoskop-uticaj-planeta

Pojedine planete se kreću prilično brzo, obilazeći svih 12 horoskopskih znakova više puta godišnje. Takav je slučaj, na primer, sa Merkurom i Venerom. S druge strane, Plutonu je potrebno više vremena u orbiti oko Sunca, kao planeta koja je najdalja u našem Sunčevom sistemu.

Prvi put posle više od 225 godina, 23. marta Pluton prelazi u ekscentričnu i revolucionarnu Vodoliju. To je velika stvar u astro-svetu, a evo na šta ukazuje prema astrološkinji Kejsi Bad.

Pluton je u znaku strukturiranog i ozbiljnog Jarca već 15 godina, a sada je konačno došlo vreme da patuljasta planeta krene u novi znak: Vodolija. Astrološkinja objašnjava da se Pluton odnosi na teme oko transformacije, moći, kontrole, odlučnosti, strasti, istrajnosti i intenziteta.

– Pluton je takođe povezan sa rođenjem, smrću, seksom, psihologijom i tabu temama, dodaje ona.

Kao takav, praktično sve aspekte našeg života će na neki način dotaknuti taj tranzit koji se dešava jednom u životu.

– Kada je Pluton bio u Jarcu, videli smo veliku evoluciju i transformaciju, kao i teme kontrole i borbe za moć u oblastima života Jarca. Razmislite o procvatu onlajn poslovanja, velikim promenama i regulativi i pandemiji.

Sada, kada Pluton stupa na pozornicu Vodolije 23. marta, to predstavlja novu paradigmu koja je skoro suprotna Jarčevoj energiji usmerenoj na poslovanje i dostignuća. Kako astrološkinja primećuje, „Vodolija se bavi slobodom, fleksibilnošću, idealizmom, napretkom, društvenom jednakošću, nadom, inspiracijom i odlaskom od tradicije“,

Takođe, taj znak povezan je i sa tehnologijom, naukom, promenama, humanitarizmom, socijalnom pravdom i reformama, inovacijama…

Vodolija je revolucionarna energija, dok je Jarac više energija ostajanja u zoni komfora. Kada Pluton pređe u Vodoliju možemo očekivati da sve teme Vodolije dođu više u fokus, lično i kolektivno.

Teme koje možemo očekivati dok je Pluton u Vodoliji su nastavak evolucije nauke i tehnologije, bilo da je to veštačka inteligencija, virtuelna stvarnost ili društveni mediji.

– Možda se čini da je tlo nestabilno (na neki način) dugi niz godina, ali to će na kraju biti vreme dubokih promena i napretka, podstaknuto vizionarskim impulsima i nadom u bolju budućnost čovečanstva, objašnjava Kejsi Bad.

Izvor: Alo.rs

Stiže proleće i sezona Ovna 2023. Ljubavni izazovi za 3 horoskopska znaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

615 Shares
615 Shares
Share via
Copy link