Magazin

Pitali smo žene kakvi ih muškarci privlače: Da možemo da pričamo i o vanzemaljcima i o paradajzu!

Ponekad se čini da ni same nismo svesne kakvog muškarca želimo kraj sebe. Jer bilo je perioda kada su nas do bola privlačili atletski tipovi bogovske lepote, čak ni pričati nisu morali, al bilo je perioda i kada nismo marile što taj neko ima 123 kilograma sve dok nas zasmejava, dok imamo o čemu da pričamo i dok nas štiti ko razulareni vuk.

Iako se čini da su žene ponekad vrlo konfuzne, na osnovu odgovora koje su nam dale na pitanje „Kakvi vas muškarci privlače?“, biće da vrlo, vrlo dobro znaju šta žele.

Brankica

Nikad me kod muškaraca nije privlačio samo, onako suvoparno i plastično, fizički izgled. Jeste da kažu da je za taj tzv. “prvi utisak” on od presudnog značaja, ali ja sam onda neka posebna ženska sorta. Neuobičajena. Što bi se reklo – naopaka. Nijedan moj dečko nije spadao u “goreće” mačo muškarce. Ni za jednim se nisu okretale ženske mase, niti su zbog njih suknje same “slijetale”. Nijedan nije imao debeo novčanik, dobar auto (naprotiv, nijedan skoro, auto nije ni imao). Nijedan se nije posebno sviđao mojim roditeljima, sestri, drugaricama… Ja sam i dalje tjerala po svome. Svaki od njih je bio prosječan, gotovo neprimjetan dečko. Ali, eto, ja sam ga, ipak, primjetila. Svaki od njih je imao ono nešto što se ne kupuje novcem. Imao je dušu. Imao je razumijevanje. Imao je ljubavi na pretek. Imao je ono nešto što danas malo ko ima da da. Pogotovo besplatno. Eto, takvi mene muškarci privlače. Eh, da ih je bar malo više…

Danijela

Privlači me muškarac po imenu Srđan, moj suprug koji za 8 godina braka nijednom nije pokušao da umiri moj temperament i ne želi da me promeni nego me voli i poštuje baš takvu kakva jesam! Dobar, vredan, tolerantan, pošten i čovek sa srca dva!

prosidba

Marija

Iako sam odavno izabrala muškarca svog života, kad treba da nabrojim šta me je privuklo kod njega, nekako se zbunim… Ali, da probam…Mora biti duhovit, jer ako ne ume da me nasmeje kao da je dan propao… ustvari, najlepše je kada se smejemo u dvoje. Iskren i pošten (LAŽ je najveći neprijatelj veze i braka) i da sam uz njega sigurna uvek i svuda: kad grmi, kad sam u nevolji, kada plačem zbog neke ženske trivijalnosti, kada sam sama i kad sam slomljena, ali i kad se smejem, vrištim i hodam po oblacima…moram da znam da će me on uvek sačekati svojim „jakim i snažnim rukama“..

Jasmina

Nežni avanturisti. Odgovorni i zaštitnicki nastrojeni prema porodici. Da vole decu, životinje, prirodu, da su duhoviti i zabavni.

Tijana

Moj muž. Spojio nas je Bog, Univezum, kako drugi kažu sudbina. Do tada nisam ni znala šta me tačno privlači kod muškaraca. Ljepota? Šarm? Odgovornost? Pojma nemam. A onda se pojavio on i privukao me. I onda sam u njemu pronašla sve. Uredan, odgovaran, duhovan, posvećen otac i muž. Kategorija lijep i zgodan, o tome ne bih. Privukao me je on baš takav kakav je. Sa svim vrlinama i manama. Možemo da pričamo satima, razumije, podržava, pokriva ćerku i mene dok spavamo i još hiljadu stvari što radi za nas. Osjećajan je i brižan.

zagrljaj

Marijana

Odgovoran, zreo, vaspitan, da ima cilj u zivotu, da mogu da razgovaram s njim, ne mora biti dr, mr već da zna da izgovori jasnu i konciznu rečenicu, da je daleko od homo balkanikus primeraka. Ostalo možemo da rešimo, mada mi je bitno da deli sa mnom pojam partnerstva, saradnje i kompromisa, da možemo zajedno da sazrevamo i menjamo se.

Aleksandra

Ludi muškarci me privlače. I oni koji znaju da igraju salsu. Pa onda i istrajni, uporni i posvećeni svemu: poslu, porodici, devojci, hobiju.

Marijana

Good man in the storm.

 Vida

Prvo i osnovno da bude lijep,  uredan, ali ne i „picajzla“, da bude i mangup i gospodin … smiren, nježan, otvoren i inteligentan, da voli umjetnost i da u svakom živom biću na svijetu traga za ljubavlju i dobrotom.

Ivana

Ne postoji određeni tip fizički, ali postoji tip osećaja i energije koji privlači. Hemija, leptirići, žmarci šta god, kad čitavo telo prostruji, a srce brže zakuca to je to… Trebalo bi da bude stabilan, duhovit, nežan, a snažan. Jasan i glasan. Veran. Jak za druge, a slab na mene. Spreman da sebi dopusti da ga volim, grlim, ljubim, učinim najsrećnijim čovekom na svetu…

privlacnost

Ema

Odmereni, trezni, stabilni, ozbiljni, ljuti, zajebani, sređeni, svoji … taj neki fazon … ludilo nek prepuste meni.

Mica

Uvek će me privući muškarac koji zrači svojim karakterom, koji stoji iza svega što radi, u isto vrijeme je najnježnije biće puno ljubavi koje glasno negoduje na sve ono što smatra neprigodnim i nepravednim, dakle srčani muškarac koji zna da to vrijeme kad smo zajedno učini posebnim i stvori osjećaj da postojimo samo on i ja i taj trenutak.

Maya

Muškarci koji su dobri u svom poslu, a da im to ipak nije „udarilo u glavu“ i stvorilo od njih egomanijake; bilo koji posao da je u pitanju; bili oni ratari, stolari ili ne znam što. Naravno, važna je i kultura, neka osnovna ljudska, da zna da je i žena ljudsko biće za početak.

majstor

Marina

Nisam pametna šta me to privlači, ali mislim da su presudna slična interesovanja. Muzika, knjige, kako provesti slobodno vreme… možda je od svega toga najvažnije da imamo sličan humor. Mislim da tu padam.

Snežana

Privlači me izgleda retka vrsta, ali šta ću. Mora biti muževan, a to je po meni neko fizički krupniji, ne mora biti lep, ali da je atraktivan, harizmatičan, mio i nežan zaštitnik, oslonac, mora imati želju za znanjem, da je načitan, da ima stav, da je vredan, snalažljiv, uspešan u onome što radi, ne bogat, ne pun para, nego ispunjen i zadovoljan, i da ima dovoljno da bude srećan, a sa time i ja pored njega. Pravedan, otvorenog uma i kulturan.

Da je u stanju iskreno da voli, eto to je sve.

Marija

Na prvi pogled: crne oči, crna kosa, opasan pogled, oštre crte lica itd…, a kad uđem u priču mora da bude „pametan“ (bez onoga „sumljam“ i „jel bi“ umesto „jer bi“) i mora da ima ono nešto…

mladic

Tamara

Sa smislom za humor, sa dobrim stajlingom tipa karirane košulje sa pirsinzima! Da voli da pije kafu…da možemo da pričamo i o vanzemaljcima i o paradajzu i njegovim sortama. Sve u svemu da je ludak, ali u pozitivnom smislu.

Vanja

Duhovit, talentovan za kućne poslove, maštovit u svakom smislu, sa divnim osmijehom i gitarom u ruci.

Andrijana

Mora da bude stabilan i sposoban, pažljiv, da postoji velika hemija među nama, inteligentan, normalnog spoljašnjeg izgleda. U suštini, ne tražim ništa više od onog što ja mogu da pružim. Danas su se veze svele samo i isključivo samo na sex, reklamiranje po društvenim mrežama, a da nekom budem trijumf za pokazivanje drugima, nema potrebe.

Tanja

Karakterni, duhoviti, pažljivi, koji čvrsto drže za ruku i hrabro idu kroz život, koji su podrška i oslonac, vredni, iskreni, koji vode računa o porodici i o vrednostima iste, koji poštuju…

Fizički izgled, obrazovanje, materijalni status – nebitno mi je to.

drzanje-za-ruku

Jelena

Ranije sam imala druge kriterijume, ali sada – svi koji liče na vaterpoliste. Ionako pojma nemaju, bar da liče.

Zorica

Muževni, oni čvrste ruke i čvrstog stava, uz koje se osećam sigurno i voljeno, a takvi imaju „misiju“ da su čuvari osmeha mog… Ima jedan lep citat:„Uvek ću leći s tobom kao muškarac, a probuditi se kao dečak. Uvek ću stići pre svih, iako sam pesak. Neću imati velike priče za tebe, biću velika priča. Imam i ja konačno plan, samo je sveden na jednu jedinu stvar-nasmejati te svakog dana!              (Ratko Petrovic)

Ivana

Muškarac koji ti poklanja pažnju, kupit ćete zauvijek. Da te privuče nemilosrdno. Mora biti sexi, što znači imati dobru guzu. Hobije i strast za životom.

ljubavni-par

Nevena

Ja volim večite dečake.

Branka

Stabilan, uravnotežen, zaštitnički nastrojen, kulturan, romantičan i nadasve duhovit. Iskrenost, zaljubljenost i strastvenost se podrazumeva.

Aleksandra

Samouveren muškarac otvoren za nove stvari. Pouzdan, veran i podržavajući. Dobronameran i pošten. Emotivac.

Nepoznate činjenice o muškom telu

45 Shares
Share via
Copy link