Svet

Emotivno pismo Džonija Depa: Posle 6 godina porota mi je vratila život (FOTO)

dzoni-dep

Sud američke savezne države Virdžinije doneo je zvaničnu presudu u parnici između bivših supružnika i kolega, Džonija Depa i Amber Herd. Najvećim svojim delom presuda je doneta u korist popularnog glumca.

Dep je dobio tužbu protiv bivše supruge za klevetu, a nakon što je saopštena presuda, glumac se oglasio na Instagramu.

„Pre šest godina, moj život, životi moje dece, životi meni najbližih, a takođe i životi ljudi koji su me godinama podržavali i verovali u mene bili su zauvek promenjeni. Sve se desilo u tren oka. Netačne i ozbiljne optužbe protiv mene pisane su u medijima što je izazvalo lavinu mržnje, iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Šest godina kasnije, porota mi je vratila život. Ja sam istinski ponosan.

Od samog početka cilj donošenja ove presude bio je da se otkrije istina, bez ozbira na ishod. Istina je bila nešto što sam dugovao svojoj deci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi u podršci koju su mi pružali. Miran sam jer znam da sam to konačno postigao“, napisao je Dep i dodao da je počelo novo poglavlje u njegovom životu kao i da najbolje tek dolazi. Brojne kolege, poznate ličnosti i fanovi pružili su mu podršku putem komentara, a za manje od 24 sata njegovo saoopštenje lajkovalo je više od 16 i po miliona ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Istim povodom oglasila se i Amber Herd koja je navela da je razočarana što gomila dokaza nije bila dovoljna da se suprotstavi neizmernoj moći i uticaju njenog bivšeg supruga.

„Verujem da su Džonijevi advokati uspeli da ubede porotu da previdi ključno pitanje slobode govora i da zanemari dokaze koji su bili toliko ubedljivi da smo pobedili u Velikoj Britaniji.

Tužna sam što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka, da govorim slobodno i otvoreno“, napisala je Amber između ostalog.

dep-amber
Foto: Profimedia

Izvor: Mondo

 

„Je l to ona besramno šmrče kokain dok priča da joj je Džoni Dep uništio život?!“

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

53 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap