Magazin

„Je l to ona besramno šmrče kokain dok priča da joj je Džoni Dep uništio život?!“

amber-herd

Posle svedočenja Amber Herd u toku kojeg se rasplakala opisujući događaj iz 2015. godine za koji tvrdi da je dobio nasilan obrt, novi snimak iz sudnice izazvao je burne reakcije i nagađanja u zapadnim medijima i na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se može videti uplakana Amber koja maramicom briše nos, a potom izgleda kao da je „ušmrknula“ njen sadržaj. Navodno, kako se nagađa, u pitanju je tečni kokain, piše Blic Žena.

„Je l to ona besramno šmrče kokain pred sudijom i advokatima“, „Svašta sam radio u životu, ali ne bih imao hrabrosti ovo da uradim“, „Pa, mislim da je sad sve jasno“, pisali su u komentarima ispod snimka.

Kako piše „Distractify“ bivša medicinska sestra Erin Felati dala je komentar na snimak, na osnovu iskustva koje je imala sa Herd.

– Generalno imala je problem sa ljubomorom i anksioznim napadima. Problemi su se pojavljivali tokom godina, ali ne bih rekla da su ovi problemi stalno bili prisutni – rekla je Felati i dodali da je Herd imala problem sa zavisnošću i da je svakodnevno pila tri čaše vina dnevno, ali i da je uzimala kokain.

Njena bivša medicinska sestra je između ostalog izjavila da je bila 24 sata pod dejstvom rekreativnih narkotika na muzičkom festivalu Coachella 2016. godine.

U daljem objašnjenju se navodi da je Herd odrasla u problematičnom okruženju i sa roditeljima koji su takođe bili zavisnici.

Džoni Dep optužio Amber Herd za porodično nasilje, ona kaže da ga je „samo“ šamarala

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

238 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap