Balkan

Žena pijana izvređala policajca pa uhapšena: „Dobro veče, majmune“

alko test
Foto: Telegraf.rs

Potpuno pijana žena uhapšena je nakon što je izvređala policajca u prisutnosti radnika hitne pomoći koji je stigao na intervenciju kako bi ocenio da li je sposobna za zadržavanje.

Prema presudi, sve se dogodilo u februaru ove godine oko 18.30 u mestu Matijevići kod Dvora, a žena je na kraju prijavljena za remećenje javnog reda i mira.

Narušavala je javni red i mir na način da je, pod uticajem alkohola u koncentraciji od 1.83 g/kg, naročito visokim tonom vređala i omalovažavala policijskog službenika rečima: „Dobro veče, majmune! Ti si simpatičan, zato si majmunče!“ Sve je to izgovorila u prisustvu radnika hitne medicinske pomoći Dvor, zaključila je prekršajna sutkinja u presudi koju je donela ovih dana, piše Telegraf.rs.

Žena je prvo prebačena u dom zdravlja gde je pregledana s obzirom na to da je bila pod znatnim uticajem alkohola. Nakon toga je oko 1.50 iza ponoći uhapšena te zadržana u policijskom pritvoru. Puštena je oko 11 sati nakon što se potpuno otreznila.

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila sa 70 evra. Kako je dan provela u policijskom pritvoru, ne mora ništa da plati. Jedino mora da podmiri 15 evra troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravosnažna i na nju se može žaliti.

Izvor: Telegraf.rs

Muškarac (64) pijan pucao u vazduh na Novom naselju, hitac završio u zidu sportskog objekta

Share via
Copy link