Magazin

Pevačicu „Granda“ pretukao bivši ljubavnik, pesničio je pred ljudima, unakazio lice i slomio prst

marina-radosavljevic
Foto: Instagram/@marina.radosavljevic.maky's profile picture marina.radosavljevic.maky

Pevačica „Granda“, Marina Radosavljević pretučena je 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Nju je pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija intenzivno traga. Marina je trenutno smeštena na odeljenju hirurgije u Kraljevu, odakle se oglasila i otkrila detalje napada.

– Nisam dobro. Trenutno se nalazim na odeljenju hirurgije u Kraljevu. Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će lekari da me puste kući danas, ali mi je lekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vreme ostanem u bolnici- rekla je Marina, a potom i ispričala kako je došlo do nemilog događaja.

– Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno.

marina-pretucena
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, PRINTSCREEN

Kako Objektiv prenosi, sugrađani koji su se zatekli na mestu događaja tvrde da je Marina prethodno isprovocirala Ivana, te je to bio okidač zbog kojeg je pomenuti upotrebio silu.

Sa druge stane, Marinina priča je sasvim drugačija:

– Ne da ga nisam isprovocirala, nego ga uopšte nisam primetila, niti sam bila blizu njega. Došla sam sa drugaricom i ona mi je posle prepričala, jer zbog potresa mozga ne mogu da se setim tog prvog trenutka. On je čuo od ljudi da sam došla, sišao je i momentalno počeo da me bije. Koji je razlog svemu tome, stvarno ne znam, ali nijednog trenutka nisam dala povoda da me napadne.

Marina otkriva da je ceo slučaj prijavljen nadležnim organima:

– Ovo nije prvi put da mi se dešava. Prijavila sam ga policiji, a od njih sam dobila informaciju da je pobegao. Iskreno verujem da nadležni organi rade svoj posao, ali su mi moji prijatelji javili da se on uprkos svemu, trećeg dana ponovo pojavio na Lav festu kao da se ništa nije dogodilo.

Nasilje nad ženama – trend koji se provlači nekažnjeno

Izvor: Kurir

OGLAS

47 Shares
Share via
Copy link