Novi Sad Putovanja

Petrovaradinska tvrđava uvrštena među 10% najatraktivnijih svetskih lokacija (FOTO)

Jedna od najpoznatijih svetskih platformi za putovanja Trip Advisor uvrstila je Petrovaradinsku tvrđavu među 10% najatraktivnijih svetskih lokacija.

Ovo ponosno saopštenje objavljeno je ispred udruženja građana UGRIP i prenosimo vam ga u celosti:

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Tvrđava Petrovaradin kao jedna od 10% najaktuelnijih atrakcija širom sveta

Čuvari tvrđave Petrovaradin, Ugripi, kao jedna od četiri grane udruženja 3D Svet osnivači su i vlasnici tri profila na Trip Advisor platformi, najvećem svetskom web portalu za putovanje koji broji 463 miliona korisnika, koji svakog meseca koriste aplikaciju i 860 miliona puta pregledaju više od 8,7 miliona ponuda destinacija, smeštaja, restorana, iskustava, tura, avio kompanija i krstarenja, među kojima su Petrovaradin fortress, Petrovaradion catacombs i Petrovaradin clock.

U poslednjih 6 godina svakodnevnog delovanja svojim aktivizmom kroz prepoznatljive akcije Ugripa u kojima je iznešeno preko 300 tona smeća, dominantnu zastupljenost na internet nebu pisala je Evropa Nostra pan evropska federacija za očuvanje kulturnog nasleđa koja je u projektu “slučaj Petrovaradin” iznela konstataciju kako Ugrip nesumljivo dominira u javnom i digitalnom prostoru sa velikim brojem postova kao i u smislu fizičke prisutnosti sa različitim programima i aktivnostima na tvrđavi.

Ne samo ažuriranjem podataka, fotografisanjem, punjenjem galerija, poslovnom korespodencijom sa korisnicima na više desetina socijalnih mreža, već i kroz kreativno edukativne radionice, seminare, prezentacije tvrđave, uspeli su da pored više desetina nagrada u raznim branšama ekologije, očuvanja nasleđa, i na Trip Advisor-u osvoje više jednogodišnjih nagrada od 2015. godine pa do danas, dobivši priznanja u vidu sertifikata “Sertificate of EXCELLENCE” za izvrsnost u poslovanju i promociji.

Prošle godine ušli su u “Halu slavnih” dobivši sertifikat “Hall od FAME”, da bi ove godine, tačnije 20. Avgusta 2020. kao epilog upornog delovanja Ugripa na mnogim frontovima ovekovečili veliko dostignuće za profil “Petrovaradin fortress” i postali deo velike ekskluzivne grupe, za koji su dobili prestižnu nagradu “The Travellers’ Choice Best of the Best award honours the top businesses on Tripadvisor” ili najbolje od najboljih učinivši Tvrđavu Petrovaradin kao jednu od 10% najaktuelnijih atrakcija širom sveta postavši i ušavši u samo 1% onih uspešnih domaćina, organizacija, ugostiteljskih preduzeća širom sveta.

Ova nagrada je rezultat sjajnih neprestanih kritika konzumenata kreativnih radionica, volonterskog servisa, samih posetilaca kao i ambasadora Dunavske lepotice u promociji tvrđave.

Detaljnije o zvaničnom obaveštenju TA na linku!

Na Petrovaradinskoj tvrđavi se snimaju pornići, ateljei izdaju na Airbnb-u, a u tunelima diluje droga

Mladen Borocki

Putnik, panker i stručnjak za istoriju, kulturu i običaje Islanda

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


221 Shares
221 Shares
Share via
Copy link