Poznati

Glumac Petar Strugar smuvao koleginicu Ninu Nešković

petar-strugar
Foto: Printscreen

Glumac Petar Strugar (35) navodno je otpočeo ljubavnu vezu sa koleginicom Ninom Nešković (31).

Oni su navodno uplovili u romansu tokom rada na predstavi „Naš razred“ u nacionalnom teatru, a pre nekoliko dana su zajedno proslavili njegov rođendan.

Još uvek ne žele javno da pričaju o njihovoj vezi, s obzirom na to da nisu dugo zajedno, a, kako piše „Gloria“, zaljubljeni su do ušiju jedno u drugo.

Njih dvoje su u novembru prošle godine zajedno vodili dodelu nagrada povodom Dana Narodnog pozorišta, kada je Petar Strugar nasmejao publiku do suza zbog poteškoća prilikom čitanja, o čemu se naširoko pričalo, prenosi Blic.

Dok je najavljivao dobitnike, Petar je zamuckivao i jedva izgovarao imena i prezimena svojih kolega, zbog čega mu je Nina pritekla u pomoć, te pročitala i njegov deo teksta.

Ovo je definitivno zabavilo publiku, koja mu je u jednom trenutku dobacila: „Da li su ti potrebne naočare?“.

Podsetimo, prošle godine se pisalo da je Strugar mesecima u vezi sa koleginicom Kalinom Kovačević. Pretprošle godine je dobio sina Iva sa misterioznom Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

Mnogi su zaboravili da je Petar pre deceniju u braku bio sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić.

Njih dvoje su se nakon dve godine zabavljanja venčali 2013. godine, na intimnoj proslavi u Zemunu, a u junu 2014. godine dobili su sina Zariju.

Malo ko zna da je glumac svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom „Parova“ Anđelom Lakićević.

Radnik koji je udario glumca Petra Strugara ekspresno osuđen

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link