Magazin

Incident na salašu srpskog glumca: Strugar mi je rekao da smrdim i nije hteo da čisti izmet

Srpski glumac Petar Strugar prijavio je juče fizički napad u Jakovu, na salašu čiji je zakupac. Rekao je da ga je pesnicom u glavu posle rasprave udario radnik na salašu Ivan G, koji se sada za medije izneo svoju stranu priče.

“Prvo, nisam bio u alkoholisanom stanju, kako Petar kaže, to nije istina. I ja mogu da kažem sad da je on bio pijan, mogu da kažem šta hoću, je l’ to odmah znači da je stvarno taj neko pijan”, rekao je Ivan za “Blic”, pa dodao:

“Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: ‘Hoću, sutra malo’”, opisao je on uzrok sukoba.

“Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: ‘Smrdiš!’. Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak”, zaključio je Ivan G.

Sinoć je za Nova.rs glumac potvrdio da je došlo do sukoba.

“Zaustavio me je radnik salaša i misleći da nešto želi da me pita, zastao sam da ga saslušam. Bio je u vidno alkoholisanom stanju kada je krenuo ka meni da me udari. Celokupan incident prijavio sam policiji i to je sada u njihovoj nadležnosti”, rekao je Strugar.

Kako je danas potvrđeno, Strugar je usled fizičkog sukoba zadobio povrede nosa i jagodične kosti.

Letovanje iz snova poznate voditeljke preraslo u noćnu moru nalik horor filmu

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


459 Shares
459 Shares
Share via
Copy link