Magazin

Pesma za Evroviziju: Odabrano 14 finalista, oni će se boriti za pobedu i mesto u Švedskoj

pze-2024
Foto: Printscreen

U toku druge polufinalne večeri “Pesme za Evroviziju” nastupalo je 14 takmičara koji su publici i žiriju predstavili svoje kompozicije.

Večeras je u toku druge polufinalne večeri „Pesme za Evroviziju“ nastupalo 14 takmičara, a njih osmoro plasiralo se u finale.

U finale, koje će se održati 2. marta plasirali su se: Iva Lorens i pesma „Dom“, Konstrakta „Novo, bolje“, Dušan Kurtić „Zbog tebe živim“, Zejna „Najbolja“, Teya Dora „Ramonda“, Milan Bujaković „Moje-tvoje“, Nemanja Radošević „Jutra bez tebe“ i Džordži „Luna park“.

Podsetimo, finale „Pesme za Evroviziju“ održaće se 2. marta, kada će Srbija birati svog predstavnika za najveći muzički događaj u Evropi.

U toku prve polufinalne večeri publika i žiri izabralo je osam najboljih kompozicija, kojima su se pridružili takmičari koji su večeras obezbedili plasman u finalu. Finalisti izglasani u toku prve polufinalne večeri su: Hristina i pesma „Bedem“, Lena Kovačević „Zovi me Lena“, M.Ira „Percepcija“, Bojana i David „No No No“, Breskvica „Gnezdo orlovo“, Marko Mandić „Dno“, Keni nije mrtav „Dijamanti“ i Zorja „Lik u ogledalu“.

Ovo su prvi finaliste PZE 2024 i mogući putnici u Malme: Ko je vaš favorit?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link