Magazin Srbija

U jeku pandemije SNS odveo bake i deke na izlet u Požarevac

penzioneri izlet
Foto: Direktno/privatna arhiva

Sada je već izvesno da Srbiju na proleće naredne godine čekaju izbori, pa je vladajuća stranka uveliko krenula sa podmićivanjima, ucenama i kupovinama glasova.

Kao i uvek, ciljna grupa su im penzioneri, pa su svoje resurse usmerili na pridobijanje najstarijih.

Na fotografijama koje su dostavljene redakciji portala Direktno vidi se kako mladenovački naprednjaci organizuju izlet za penzionere, bez ikakvog poštovanja epidemioloških mera.

U jeku pandemije koronavirusa opštinska vlast u Mladenovcu organizuje izlet za najstarije građane. Na fotografijama mogu se videti penzioneri bez maski koje se spremaju put Požarevca. Predsednik opštine Vladan Glišić svesno ugrožava zdravlje penzionera, a sve zarad kupovine glasova na predstojećim izborima.

Dok se po kiši i ovakvom nevremenu penzioneri šalju na izlet u Požarevac, s druge strane stanovnici Mladenovca nemaju adekvatne uslove u kovid bolnici.

Na fotografiji koja istom portalu stiže iz kovid bolnice u Mladenovcu mogu se videti građani koji po kiši, bez šatora ili bio čega što bi moglo da ih sakrije od kiše, čekaju da se testiraju na kovid. Mnogi od njih imaju temperaturu, pa im se zahvaljujući bezobzirnosti lokalne vlasti, stanje može dodatno pogoršati.

kovid bolnica mladenovac
Kovid bolnica u Mladenovcu, foto: Direktno/privatna arhiva

Umesto u zdravstvo, lokalna vlast ulaže u predstojeće izbore, a sav novac koji se troši na kupovinu podrške penzionera dolazi iz džepova Mladenovčana, koji za to vreme kisnu čekajući testiranje na koronu…

Izvor: Direktno

2 bake isterane iz Udruženja penzionera jer nisu htele da tapšu Vučiću

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

102 Shares
102 Shares
Share via
Copy link