Balkan Magazin

Medved na auto-putu, nije šala, zagleda automobile (VIDEO)

medo put
PrtSc

Na društvenim mrežama često imamo prilike da vidimo video snimke životinja kako opušteno prilaze ljudima, ali, kada to učini medved, iako je još uvek takoreći meče, to postane interent senzacija, pogotovo ako se sve dešava u našem komšiluku.

Mladi medved, postao je pravi hit na društvenim mrežama, nakon što se na Jutjub kanalu „Podgoričkog vremeplova“ pojavio snimak kako opušteno i znatiželjno prilazi parkiranom automobilu.

Ipak, kada je iza njega stao drugi automobil, meče koje je stajalo uspravno, malo se uplašilo, te je odstupilo par koraka unazad, gledajući levo desno oko sebe, sa sve šapom koju je u jednom trenutku zbunjeno stavio na njušku.

Koliko je susret bio neprijatan za njega, toliko je bio i za putnike u drugom automobilu, koji su usplahireno savetovali vozača, Mladena da krene dalje.

„Kreni, kreni Mladene, može da bude opasno“, govorila je uzbuđeno ženska osoba u automobilu dok je nasred puta, pored drugih kola, na dve noge stajao zbunjeni meda.

U komentarima ispod snimka, korisnici su komentarisali kako je meče bilo gladno, te se ponadalo da će možda dobiti neku hranu od vozača, nesvesno da na taj način, može da ugrozi kako svoju bezbednost, ali i ljude koji su stali videći ga na putu.

Izvor: Region

„Gde si? Evo me na kafi s medvedom“: Snimak iz srpske kafane gledamo u neverici (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link