Magazin Novi Sad

“Sreća pa krave ne lete”: Novosađanina bukvalno u*rao parking (FOTO)

Parking ptice Liman
Foto; Instagram / nsukrivo / ranciict

Stanari Limana 4 u Balzakovoj ulici dobro znaju tajnu svog parkinga i gde da parkiraju svoje četvorotočkaše, kako ih ne bi ujutro dočekalo neprijatno iznenađenje.

Ne radi se ni o kakvom vandalizmu i krađama (iako se i to ponekad desi), nego o bombardovanju iz vazduha od strane krilatih stanovnika ovog dela grada, zbog čega vam, ukoliko napravite grešku u koracima, sledi momentalni odlazak u perionicu.

Naime, na pomenutom parkingu prelepi platani prave raskošan hlad, ali istovremeno su i utočište vrana, golubova i brojnih drugih ptica, koje znaju da se propisno, onako grupno, olakšaju po parkiranim automobilima u roku od samo par sati, posebno ako pogodite pravi red.

To očito nije znao vlasnik jednog “Folksvagena”, čija je fotografija, ukrašenog ptičijim izmetom i opalim lišćem, osvanula na Instagram stranici nsukrivo.

Ova situacija je izazvala brojne duhovite komentare na društvenim mrežama.

“Srećni Liman, aaaaa pa desilo mi se više puta, nemoj u treći i četvrti i peti red….tamo su gnezda albatrosa”, “Sreća pa krave ne lete”, “Doživotno srećan”, “Čari besplatnog parkinga u Balzakovoj”,

“Baš ga je.. u*ralo”, “Ко је dao golubovima laksativ!?”, “Ja mislim da kad je vlasnik video svog ljubimca da je doziveo šok”, zabavaljali su se korisnici Instagrama.

Pretpostavljamo da se vlasnik vozila ipak nije jednako zabavio, iako kažu da je sreća kada vas ptica pokaki.

Mnogo verovatnije je da su, kada je video stanje svog ljubimca, koji izgleda kao da je prošao kugu, lepru i koleru u jednom, usledile sočne psovke, pošto je predan ptičiji rad trebalo dobro oribati, kao i da će sledeći put dobro pripaziti gde će parkirati.

Pljušti k’o iz kabla u NS, a čuvar Telepa meditira na raskrsnici na hladnom betonu (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

562 Shares
562 Shares
Share via
Copy link